Kuluneen viikon piristyksiä oli mm. ystävänpäivän lounas Chilissä tärkeimmän ihmisen kanssa, ystävänpäivän ilta ja pieni ystävä, iltakävely ihanassa Portsassa Mian seurassa, rupatteluilta Sansun kanssa, elämäni ensimmäiset konemusabileet kiitos siskon, rentouttava viikonloppu ihanien ihmisten ympäröimänä.

Tulppaanit I

Niin ja tulppaanit. Ystävänpäivänä ostin torilta kaksi kimppua tulppaaneita, toisen vein tädille ja toisen toin kotiin. Torstaina nappasin kaupungilta tulppaanikimpun Sansulle vietäväksi. Lauantain kauppareissulla tarttui vielä yksi kimppu kaveripariskunnan kotia koristamaan. Hassuinta oli, että onnistuin jokaiselle valitsemaan saman värisiä kukkia kuin heillä oli jo valmiina. (En kuitenkaan voittanut lotossa, tuuria riitti ainoastaan tulppaaneihin.)

Tulppaanit II

S kertoi kukat saatuaan, että ostaa kotiin kukkia joka torstai. Ei huono ajatus, kukat näyttävät kauniilta jopa näin remontin pyörteissä olevassa kämpässä. Itse tuskin muistaisin joka viikko koko asiaa, mutta ehkä tästä eteenpäin otan tavoitteekseni piristää kotia edes joka kuukausi? Jospa remppakin siitä sitten etenisi, kun näkisi mielessään kukat valmiiksi laitetussa kodissa…

Tulppaanit III

Kent – Röd [2009]