Mistä tietää takuuvarmasti, että kevät on ovella? No ainakin siitä, että kissojen täpinät nousevat sellaisiin sfääreihin että oksat pois. Juostaan sohvan selkänojan yli ja sitten takaisin, välillä potkitaan mattoa tai halaillaan iskän tohveleita. Ja tietysti jahdataan toinen toistaan.

Uni-Dharma

Onneksi karvatassut joskus sentään nukkuvatkin, kerällä lempipaikassaan aivan umpiunessa. Mieluiten aurinkoläiskässä, jos sellaista sattuu ikkunasta tarjoiltavan. Dharman musta turkki ainakin lämpenee mukavasti auringonpaisteessa.

Sniff

Ulkona meno on yhtä levotonta kuin sisälläkin ja useimmiten se on sellaista “sisälle, eikun ulos, eikun sittenkin sisälle” -tyylistä ramppaamista, ettei kukaan pysy kärryillä onko kissat sillä hetkellä sisätiloissa vaiko ulkosalla. Kyllä ne 10-vuotiaat kissa-aikuisetkin näköjään osaavat taantua lähes pentumaiseen olotilaan.

Narsissit

Äitillä oli narsisseja terassilla, kevätfiilis vaikka taustalla näkyy pelkkää lunta. Tämän postauksen kuvat ovat runsaan viikon takaa, joten eiköhän nuo lumikasat ole suurimmaksi osaksi ehtineet sulaa. Lisää vain tällaisia +7°C päiviä ja aurinkoa kuten tänään oli! Eikä aikaakaan kun kesä jo kolkuttelee ovea…