Tasan viikko sitten huideltiin reippaasti pakkasen puolella ja aurinko leikki kuuralla bussipysäkin seinissä. Olin jopa ajoissa pysäkillä, joten oli pakko napsia muutama ruutu kun kamerakin sattui olemaan laukussa. Muuta en sinä päivänä sitten kuvannutkaan, vaikka olin illalla Selectedin ja Olivian muoti-illassa. (Kyllä, päätin antaa tapahtumalle vielä yhden mahdollisuuden. Tällä kertaa oli selkeästi paremmat kekkerit: kaikista tuotteista -15%, kuohuvaa ja vaahtokarkkeja sekä pieniä kosmetiikkalahjuksiakin.) Ei vain ollut mitään niin inspiroivaa, että olisin viitsinyt kaivaa kameran esiin. Olin tosin aika kuolemanväsynyt silloin ja ainoa todella inspiroiva asia olisi varmaan ollut peiton alle kaivautuminen.

Aamuaurinko I
Aamuaurinko II
Aamuaurinko III

Tänä aamuna seisoin jälleen pysäkillä ja pohdiskelin, miten paljon maisema on ehtinyt viikossa muuttua. Viikonvaihteessa pakkaset vihdoin väistyivät ja nyt lumikasat sulavat ihan silmissä. Tänään havaitsin kotinurkilla puhtaaksi siivotun jalkakäytävän, näytti niin freesiltä lumen, jään ja hiekoitussoran jälkeen. Ah, kevät on ihanaa aikaa!

Pariisin Kevät – Kaikki on satua [2012]