Kiitos onnitteluista! Laitettiin info vihdoin myös naamakirjaan ja onnitteluja on sadellut, myös uusi työviikko alkoi onnitteluilla. Työkavereiden naamat vaan hippasen venähtivät, kun kerroin sormuksen olleen sormessa jo viime viikolla – eivät mokomat olleet kukaan huomanneet. ;) Hääkuumetta en toistaiseksi pode, ennemminkin vähän ahdistaa ajatus sellaisten kinkereiden järjestämisestä… No, onneksi meillä ei ole mikään tulipalokiire sen suhteen.

Sitten asiasta kukkaruukkuun, tai oikeammin Ruissaloon. Torstaina puhelin äännähti tekstiviestin merkiksi ja Mia houkutteli mut sopivasti viikon ainoana vapaailtanani mukaansa Ruissaloon. Oli ihanan rentouttavaa vain talsia ympäriinsä ja ottaa kuvia! Lämpötilojen suhteen kevät antaa odottaa itseään, tänään aamulla töihin polkiessa mittari näytti nollaa eikä tuona torstainakaan kovin lämmintä ollut. Sitä paitsi ah niin ihana merituuli kruunaa aina kelin kuin kelin.

Ruissalo 1
Ruissalo 2
Ruissalo 3
Ruissalo 4
Ruissalo 5
Ruissalo 6
Ruissalo 7
Ruissalo 8
Ruissalo 9
Ruissalo 10

Siinäpä oli Ruissalon reissu tiivistettynä kymmeneen kuvaan/kuvapariin. Kaulalla roikkui vanha tuttu Nikon D90, jonka hankinnasta tulee näillä näppäimillä kuluneeksi tasan kaksi vuotta. Pariksi rungolle iskin pitkästä aikaa 70-300 mm zoomin ja muistelin jälleen minkälaista onkaan kuvata manuaaliasetuksilla. No aika mahtavaahan jälkeä siitä syntyy. Silti useimmiten tulee valittua ainakin osa-automatiikka, se kun on vain niin paljon yksinkertaisempaa – manuaalilla jäisi monta tilannekuvaa ottamatta asetusten ollessa pielessä.

Ps. Käykäähän kurkkaamassa myös kuvausseuran upeat sinivuokkokuvat torstailta!