Olen taas ollut (mukamas?) niin kiireinen etten ole aikaisemmin ehtinyt tehdä tätä postausta… En oikein kyllä ehdi nykyään tehdä mitään muutakaan, paitsi tietysti nököttämään töissä. Huoh. Kuka tunnustaa pihistävänsä jatkuvasti tunteja mun vuorokaudesta?? :O Kuten arvata saattaa, nyt ei siis käsitellä tätä sunnuntaita vaan viime sunnuntaita. Laahaan näköjään viikon myöhässä, onneksi joka päivä ei läheskään tapahdu mitään bloggaamisen arvoista.

Kommentit
Nammmmmm!

Käytiin viikko sitten vihdoin ja viimein testaamassa Retrotori & brunssi vanhan Leafin tehtaan tiloissa olevassa lounasravintola KahviTellassa. Mentiin paikalle puolenpäivän kieppeillä, meidän lisäksi ei ollut montaakaan asiakasta. Vajaan kympin (per naama) maksanut brunssi sisälsi mm. munakasta, pekonia, paria erilaista salaattia, kurkkua, tomaattia sekä croisantteja. Juomaksi oli muutamaa eri mehua, jälkiruuaksi pannaria, kermavaahtoa ja hilloa. Itse vedin tietysti överit viimeistään jälkkärin kohdalla: kermavaahtoa ja hilloa pannukakulla. ;)

Lopuksi vielä kierrettiin ähkien yläkerran retrotori, jossa Desthea istui myyntipöytänsä takana. Mitään ostettavaa ei sillä kertaa löytynyt, vaikka montaa juttua hipelöin kaihoisasti. Retrotori & brunssi järjestetään vielä kahtena sunnuntaina 6.5. ja 20.5., joten kannattaa ehdottomasti käynnistää sunnuntai siellä! Lisätietoa löytyypi tapahtuman fb-sivulta.

Keltaista
Kevätkiehnäys

Kärsämäestä ajeltiin Bilteman kautta maalle, päivä oli ihanan aurinkoinen ja ennen kaikkea lämmin. Kotikotona otin furminaattorin kauniiseen käteen ja riensin ulos keritsemään kissoista turhat karvat veks. Aikamoinen läjä sitä irtosikin ja karvaa leijaili pitkin pihamaata, kissat ne vaan kiehnäsi ja kehräsi. Kurr-purr-hurr.

Saunaa varten
Polttopuuta saunan lämmitykseen.

Sinivuokot
Siniset vuokot kukkapenkissä.

Motoristi
Yamaha

Puolisko avasi ajokauden nappaamalla tallista iskän jokin aika sitten ostaman Yamaha R6:n – sen jälkeen äijää ei olekaan meinannut saada prätkästä irti, satoi tai paistoi. Isukki hommasi tuon lähinnä ratapyöräkseen, joten se saa olla meidän käytössä muina aikoina. Sirompihan R6 on huomattavasti verrattuna valtamerilaiva-Cebariin, tosin sukupolven verran niillä onkin iässä eroa. Keltainen vanhus täytti pari viikkoa sitten 25 vuotta! Hmmm, jokohan Sebbostiinan ottaisi ensi viikolla ajoon?

Stella – Jokin on muuttumassa [2011]