Tehtiin viime viikolla Mian kanssa pieni roadtrip Raumalle, kun kerrankin oli hyvä syy: löysin (ja voitin) huuto.netistä 70-luvun valaisimen (tästä lisää toiste) ja kun se nyt sattui sijaitsemaan tuossa ihanassa kaupungissa, päädyin noutamaan huudon postituksen sijasta. Viime kesäisen visiitin jälkeen pyrin käymään Raumalla aina vain kun on mahdollisuus!

Nääks Optikko
Salaatti @ Cafe Sali

Olikin jo ikävä ihanaa kaupunkia. Tunnelma oli jännästi erilainen verrattuna edelliseen kertaan heinä-elokuun vaihteessa, ehkä arki-iltakin hieman vaikutti asiaan. Vanhan Rauman kadut olivat lähes autioita, vähän ihmisiä siellä täällä. K26 oli muuttanut muotoaan ja yhdistettyyn tilaan oli tullut kiva lähiruokakauppa, Busstop Clothing oli täynnä mielenkiintoisia merkkejä ja huippuja lastenvaatteita (mm. banaanipaita!). Café Salin salaattibuffet oli edelleen kerrassaan loistava eikä 7,50e hinta todellakaan kirpaissut.

Kenkiä
Mukulakivikatu
Persikka
Kupla
Ruosteenpunainen

Haahuiltiin ympäriinsä, ihasteltiin katuja ja taloja ja tunnelmaa. Taannoinen fonttikävely laittoi silmät bongaamaan typografiaa myös Rauman rakennuksista, paljon löytyikin kaikkia hauskoja tekstejä kuten esimerkiksi tuo kuvissa näkyvä V. Valo ja kumpp. – Kenkiä. Ilta-auringon värittäessä rakennukset kauniisti löysimme takaisin autolle ja otimme suunnan Turkuun.

Hei hei Rauma, kesällä nähdään taas!