Olen tainnut kulkea laput silmillä, kun en ole aiemmin huomannut (/tajunnut?) tällaisia kuukauden kestäviä photo a day -haasteita. En vaikka sellaisia on ollut niissäkin blogeissa, joita luen säännöllisesti. Ehh. Onneksi Åbolove herätti mutkin vihdoin aiheeseen! Hetken tuumittuani päätin ottaa osaa fat mum slimin kesäkuun haasteeseen, kun nyt muutenkin olen Instagramista innostunut. Ideana on siis kuvata kuun jokaisena päivänä annetun aiheen mukainen kuva, joka sitten jaetaan haluamassaan mediassa.

Kesäkuun kuvausaiheet näyttävät tältä:

Photo a day June 2012

Tuota kohtaa 20 kyllä hieman ihmettelen, mitä järkeä on ottaa kuva aiemmin otetusta kuvasta?! Tuskinpa se kaikkien aikojen suosikkikuva tässä haasteen aikanakaan tallentuu. Hursomhelst, omat näpsyni tulevat löytymään ainakin Instagramista, hyvin todennäköisesti jaan ne myös Twitterin puolella. Jotain varmasti laitan näytille tänne blogiinkin, mutta samanlaista postausvyöryä en ajatellut tehdä kuin vuosi sitten 31 päivää -haasteen kanssa. Vaikka tämä olisi kyllä paljon iisimpi toteuttaa… Ei muuta kuin kuvia räpsimään!