Sain vihdoin hankittua pari himoitsemaani neonsävyistä kynsilakkaa, uusi merkkituttavuus Color Club osoittautui loistovalinnaksi niin ominaisuuksien kuin sävyjen osalta. Suomessa puteleiden hinta pyörii kympin paikkeilla kappale, omani tilasin eBaysta postikuluineen yht. 11e.

Matchy

Tänään postiluukusta kolahtanut Deko mätsäsi kynsieni neoniin, itse asiassa paljon paremmin kuin yllä oleva kuva osaa kertoa. Olin jo ehtinyt unohtaa, että oranssin oikea sävy on yksi hankalimpia toistettavia digikameralle… Menee samaan sarjaan punaisen ja violetin kanssa. Tämä ei muuten ollut edes ensimmäinen kerta kun Deko sattui tunnustamaan sormenpäideni kanssa samaa sävyä, edellisestä kerrasta tosin on jo pari vuotta aikaa.

Wham! Pow!

Oli pakko ottaa toinen kuva, jossa sävy näkyisi todenmukaisemmin. Ihana kirkas neonoranssi on Poptastic-kokoelmasta keväältä 2010, Wham! Pow! nimeltänsä. Sävy on juuri sitä mitä etsin, ei liian vaalea eikä liian tumma ja hyppää silmille kirkkaudellaan. Color Clubin suti on ihan okei, voisi olla hieman leveämpikin mutta kelpaa. Levittyvyys hyvä, kuivuminen todella nopeaa. Tekisi mieli klikkailla kaikki nuo kokoelman sävyt omaan laatikkoon… Yksi oranssin kaverina tulikin, heittäkääs arvauksia mikä sävy houkutti toiseksi eniten!