Jokohan se kesä vihdoin alkaisi kunnolla? Kaipaan hellelukemia hipovia lämpötiloja, ei mitään överikuumaa siis vaan sellaista sopivaa. Turussa kuitenkin on aina tuo ah niin ihana merituuli läsnä, niin tällaiset +20°C kelit eivät usein tunnu edes lämpimiltä. Tai ehkä mä vain olen onneton vilukissa, nimim. pyöräillessä takki visusti ylös asti kiinni kun muut tulevat vastaan t-paidoissa ja shortseissa. Vetoan siihen, että pyörän selässä tuuli tuntuu paljon vilpoisemmalta kuin kävellessä – hiki tulee vasta kun pysähtyy.

Viime viikolla satoi pariin otteeseen sieltä kuuluisasta Esterin takapuolesta. Jossain lähiseudulla oli tainnut rakeitakin ropista maahan sadekuuron jälkeen. Seisoin meidän pienellä parvekkeella (ei lasitettu) ja kuuntelin sateen kohinaa auringon paistaessa samaan aikaan. Taivaan hanojen sulkeuduttua kipitin hetken pitkin pihamaata kamera kädessä, sateenkaarta ei harmikseni näkynyt missään. Enjoy the kuvapläjäys!

Ruusu
Apilat
Pisaroita
Siankärsämöt
Heinää

Mieli rupeaa olemaan aika lomamoodilla jo, ajatukset ei tahdo pysyä kasassa. Toimistossa istumisen sijaan tahtoisin haahuilla aurinkoisilla kaduilla vailla päämäärää, katsoa mitä vastaan tulee. Käsittämätöntä kyllä, enää tämä ja ensi viikko töitä ja sitten heitän hyvästit työpisteelle kokonaiseksi kuukaudeksi. Neljä viikkoa, 28 päivää, 672 tuntia. Vapautta. Ei sen tarkempia suunnitelmia, vain tyhjiä lomapäiviä. Voi apua!

Ladytron – Light & Magic [2002]