Vuoreksesta köröttelimme Akkikin kanssa bussilla kaupunkiin ja päätimme pyörähtää vielä Koskikeskuksessa. Tehdessämme lähtöä huomasin Design Boulevardin sijaitsevan nykyään Koskaria vastapäätä ja kun joku oli juuri astumassa ovesta sisään, ehdotin että kävisimme mekin kurkkaamassa miltä uudessa liiketilassa näyttää. Tajuttiin siinä sisällä sitten että hei tänäänhän on lauantai ja liikkeen olisi pitänyt olla jo kiinni, kun meidät toivotettiin tervetulleiksi ja kehotettiin osallistumaan avajaisiin. Ei siis muuta kuin juomat kätösiin ja takaovesta ulos sisäpihalle.

Musiikkia sisäpihalla
Antero Lindgren

Oi että millainen sisäpiha se olikaan! Pastellisävyiset viirit oli risteilivät seinien välillä, oven toisella puolella pöydällä oli tarjolla pientä hiukopalaa ja toisella puolella Antero Lindgren aloitteli juuri musisointiaan. Viirit ovat olleen ihastuksen kohteenani jo hyvän tovin, tahdon järjestää jotkut kekkerit että voin koristella kämpän viireillä! Remontti tosin olisi ihan kiva saada ensin alta pois…

Myymälä

Anteron esiintymisen jälkeen siirryimme sisätiloihin tutustumaan Design Boulevardin uuteen tilaan. DB jakaa huoneiston kampaamo- ym. kauneudenhoitopalveluita tarjoavan New Bohemian kanssa, joka vaikutti kivalta paikalta. Pitäisiköhän joku kerta varatakin Tampere-reissun yhteyteen kampaaja-aika? Olen viime vuosina ollut supertylsä ja päässyt vähän jämähtämään tukkaprojektini kanssa…

Neonvärejä!
Kaikkea kivaa pientä
I want it all

Tykästyin Design Boulevardiin kovasti silloin keväällä, kun ensimmäisen kerran kävimme siellä Akkikin kanssa. Uusi tila on isompi, joten kauppa tuntuu vanhaan verrattuna ihanan väljältä. Myös tuotteiden esillepano on luonnollisesti ilmavampaa ja ne pääsevät paremmin esille. Kaikkea houkuttelevaa oli jälleen tarjolla, mutta pidin näppini erossa kuten olen itselleni vähän luvannut – nyt remontin keskellä on kuitenkin aika hankala arvioida mitä kaikkea kotiin saa sopimaan. Hayn neonoranssi keittiöpyyhe kutkutteli kyllä kovasti, samoin Ferm Livingin korkkitaulu neonpinkeillä reunoilla.

Kiitos Design Boulevardille yllättävästä lauantai-illan käänteestä!

Design Boulevard, Hatanpään valtatie 6 Tampere. Avoinna ma-pe klo 10-18, la klo 10-16.