Heitin jokin aika sitten pienen kosmetiikkatilauksen Feel Uniqueen, siitä runsaan viikon kuluttua paketti saapui kotiovelle. Ostin muutaman tarpeellisen tuotteen kokeiltavaksi ja näin jälkikäteen voin todeta, että tilaus oli suht onnistunut.

TIGI Bed Head Candy Fixations Sugar Shock

Toimii kuten suolasuihke, mutta on sen sokerinen sisar. Olisin kuvitellut tuoksun ellottavankin makeaksi, mutta se on yllättävän neutraali. Toimivuudeltaan tuote ihan jees, joskin pysyn edelleen enemmän suolaisten versioiden ystävänä.

Feel Uniquen hinta: 13e
Ostaisinko uudestaan: Mahdollisesti.

Burt’s Bees Lemon Butter Cuticle Creme

Kyseistä kynsinauhavoidetta on kehuttu monella taholla, mikäs siis sopivampi kokeilu kynsinauharisaisille käsille kuin tämä. Sitruunainen tahna purkissa on aika tömäkkää, mutta pienikin määrä riittää tekemään kynsinauhat ehjiksi jälleen. Pieni metallirasia kulkee loistavasti meikkipussukassa mukana. Tykkään!

Feel Uniquen hinta: 6,63e
Ostaisinko uudestaan: Kyllä (tosin epäilen rasian olevan todella pitkäikäinen).

Korres Vanilla Plum Showergel

Koko tilauksen alkuperäinen syy: tarvitsin uuden suihkusaippuan. Jostain sitten tuli mieleen Korresin luumuvanilja, jota en ollut vieläkään kokeillut, ja FU:lla oli sopivasti kyseistä tuotetta valikoimissaan. Tykkään sekä tuoksusta että koostumuksesta, ei ole liian yrttimäinen kuten luonnonkosmetiikka turhan usein tuppaa olemaan.

Feel Uniquen hinta: 9,75e
Ostaisinko uudestaan: Mikä jottei.

Samuli Putro – Tavalliset hautajaiset [2012]