Kuten perjantaina olikin juttua, aloitin viikonlopun viettoni Televisio Lifestyle Storen pikkujouluilla. Rakas puoliskoni lupautui lähtemään mukaan, pikkujoulujen jälkeinen Pizzarium-visiitti tosin taisi toimia suurimpana houkuttimena. Kohtalaisen mukisematta äijeli kuitenkin jaksoi istuskella glögimuki kädessä sillä aikaa kun mä kiertelin ja hypistelin ja kävin sovituskopissakin muutaman ihanan vaatekappaleen kanssa.

Pikkujoulutarjoilu
Glögin lisäksi tarjolla oli pientä naposteltavaa. Aurinkokuivattu tomaatti-basilika-napit olivat älyttömän hyviä! Sitten joskus tupareihin voisi kehittää jotain vastaavaa…

Samuji -30%
Illan aikana oli mukavia alennuksia mm. Samujilta.

Design by katri/n
Katri/n-rekillä roikkui ihania neulejuttuja.

Pääosasto
Vähän päähinepuolta; huomaa mahtava Coston keltamusta hattu!

Pikkujoulutunnelmaa
Lisää hattuja + Globe Hopen vaatteita.

Herkullisia koruja
Kooky Gemsin koruja tekisi mieli haukata.

Kengät kuin karkkia
Lääh, Minna Parikan kenkiä! Kokeilin noita punaisia mutta hitsin kapea tuo korko, mä heittäisin taatusti nurin heti kun edes yrittäisin kävellä noilla. :P

Ruotsalaiset puukengät
Swedish Hasbeensin näpsäkät puukengät.

Polkka Jamia sohvalle
Ihastelin jälleen Polkka Jamin sympaattisia tyynyjä…

Polkka Jamia keittiöön
…kuten myös ihania keittiöpyyhkeitä. Kissa-aihe varsinkin on pop!

Pikkujoulukausi on siis pyöräytetty käyntiin, kiitokset Televisiolle! Seuraavia kekkereitä ja tietysti kaikenkarvaisia joulumyyjäisiä odotellessa, tässähän alkaa joulu hiipiä mieleen ihan tosissaan jo. Glögiä kuluu mukitolkulla (sitä mustikkaista, nam!) ja tänään ripustin keltaharmaamustat Paul-serkun valopallot ikkunaan pimeitä iltoja valaisemaan. Vielä kun saisi remontin siihen pisteeseen, että tavarat löytäisivät paikkansa kaapeista ja hyllyiltä sen sijaan että olisivat missä sattuvat mahtumaan… No, tulevalla viikolla pusketaan taas remppaa eteenpäin niin paljon kuin mahdollista.