Terkkuja Tampereelta! Täällä on ollut ihana aurinkoinen talvilauantai, käytiin pulkkamäessä pakkasen kipristellessä mukavasti poskilla. Seuraavaksi olisi vuorossa ruokailu, kokki on touhunnut keittiössä jo hyvän tovin ja herkullinen tuoksu leijailee ympärillä. Namnam! Vaan sitä ennen eilisen asua:

Päivän asu 11.1.2013

Kimalteleva Firetrapin neule on alehankinta Raumalta, kokeilin useampaakin juttua Studiossa ja tuo oli niin kiva että päädyin ostamaan sen. Sisko osti samalla kertaa myös Firetrapia, aivan mahtavan mustan verkkohihaisen mekon (jota on kyllä pakko joskus lainata). Yhdistin tällä kertaa neuleen H&M Dividedin viininpunaisiin sammareihin, ehdottomasti yhdet suosikkihousuistani! Korvissa siskon tekemät Cokis-korvikset, ranteessa Axcentin kello ja jalassa pitkäaikaiset Vagabond-lempparit eli solkibuutsit. Olivat ehkä vähän turhan ohuet eilisessä kelissä, onneksi ei tarvinnut kovin paljoa ulkona liikkua.

Diskopaita

Selkäpuolella neuleessa on yksityiskohtana tuollainen päheä vetoketju, se on varmaan se mikä viimeisteli ostopäätöksen. Nyt syömään, heippa!