Aloin tuossa viime vuoden tyylikoostetta tehdessä pohtia, että voisihan noita asukuvia lykätä tännekin vähän useammin kuin muutaman kerran vuodessa. Mitä siellä ruutujen takana ollaan mieltä, kiinnostaako ketään? Niin tai näin, tässä olisi nyt ensimmäinen tämän vuoden puolella ylipäätään ikuistettu asu synkeän harmaalta keskiviikolta. Siis tältä päivältä. Mutta hei, ehdin sentään niin ajoissa kotiin että kuvan sai vielä otettua ulkona eikä ollut täysin pimeää!

Päivän asu 9.1.2013

Joulun alla löysin vihdoin syksyn mittaan H&M:n nettikaupassa kuolaamani H&M Dividedin galaksikuosiset housut, ovat päässeet jalkaan monen monta kertaa jo. Toinen loistohankinta on aiemmin syksyllä ostamani H&M Premium Quality -linjan kashmirneule, joka on ihanan pehmoinen ja ennen kaikkea lämmin. Se ei onneksi ole tuntunut menevän käytössä miksikään, vaikka toki kuudenkympin hinta 100% kashmirista oli jokseenkin epäilyttävää kun kashmir kuitenkin yleensä tarkoittaa vähintään kolminumeroista hintalappua. Jalassa Vagabondin Cathy-prätkämonot, jotka ovat alelöytö viime talvelta.

Kaulakilke

Kaulakorun alkuperä on niin ikään H&M, nettikauppaostos parin vuoden takaa. Tykkään edelleen kovasti. Korvissa roikkuvat sulkakorvikset ja kynsisormus kihlasormuksen kaverina kumpikin Fashionology. Kyllä mä tuota epäonnista sormusta olen toisinaan käyttänyt, vaikka käyttäisin paljon enemmän mikäli se olisi sellainen kuin piti. Musta rannekello on miesten ja merkiltään Axcent, ihan ehdoton asuste arjessa jotta ehtii juosta bussiin.

Apulanta – Kaikki kolmesta pahasta [2012]