Lomailin koko viime viikon tekemättä oikeastaan mitään. Nukuin (ihan järjettömän) paljon, inspiroiduin netissä vaikka mistä ja pohdin alkanutta vuotta. En käynyt jumpassa tai salilla kertaakaan, yhtenä päivänä sentään tein puolen tunnin kävelylenkin raikkaassa ulkoilmassa. Ei siis kovin aikaansaava viikko, laiska pikemminkin – ja levännyt. Nyt jaksaa taas uudella tarmolla tarttua arkeen, joka ei oikeastaan maistu hullummalta. Päivätkin pitenevät jo kovaa vauhtia!

Viimeisenä varsinaisena vapaapäivänäni sain houkuteltua siskon ja äipän mukaani retkelle lempparikaupunkiini Raumalle. Ei meillä mitään varsinaista syytä visiitille ollut, kunhan halusin nähdä ja kokea talvisen Rauman. Varsinainen talvifiilis tosin jäi uupumaan, sillä plussakelit ja sateet olivat sielläkin suunnalla vieneet lumet mukanaan.

Talvinen #rauma mutta missä lumi?! #winter #nosnow #light #streetMaailman siistein pikkujakku: villaa ja poronnahkaa ♥ #rh #blazer #wool #leather #dreamingof #mewants
Komee teekuppi! #tea #infusion#rauma #coffee

  1. Lumeton Kauppakatu feat. Feline.
  2. Ihastuin ikihyviksi R/H:n vetoketjujakkuun (SS12-mallistoa): villaa, poronnahkaa ja vetoketjua. Ihanan pehmoinen ja lämpöisen tuntuinen päällä, irrotettava nahkakaulus vähintäänkin loistava idea. Saa nähdä jäänkö kokonaan ilman Zipper Jacketia, kun en saman tien raaskinut ostaa…
  3. Kupponen teetä Café Salin salaattiannoksen päälle.
  4. Hempeä kaffekoju torin laidassa.

Kierreltiin pääasiassa Vanhan Rauman kaduilla ja piipahdettiin milloin missäkin putiikissa. K26 lifestyle store oli sulkenut ovensa (nyyh!), Busstop muuttanut uuteen tyylikkääseen liiketilaan. Studio25:ssa hyödynnettiin Felinen kanssa kumpikin Firetrapin alerekki, Valtavasta Kääpiöstä taas pojat saivat tulisia tuliaisia. Ennen kotimatkalle lähtöä poikkesimme vielä Hannas-sisustuskaupassa ja yhdellä kirpparilla sekä haimme Kontiolta hieman iltakahviherkkuja.

Ihana kaupunki se Rauma on vuodenajasta tai säästä huolimatta! ♥