Tänään vuorossa katsaus jouluna paketeista paljastuneihin lahjoihin kuten eilen lupailin, tosin tällainen lahjaläjään keskittynyt postaus on ehkä vähän enemmän kuin vain “sivuamista”. ;) Tyypit antoivat mulle taas kerran aivan älykivoja lahjoja, en voi muuta kuin kumartaa ja sanoa KIITOS! On aina yhtä mahtia saada omannäköisiä juttuja. Aivan kaikki lahjat eivät kameran eteen eksyneet, tuli nyt heti mieleen puoliskolta saamani minttukärry (eli Ikean RÅSKOG-tarjoiluvaunu) ja pari muuta juttua. No, näillä mennään nyt ja aloitetaan herkkuosastosta.

Enoni perheeltä saimme matalan vinyylikulhon parilla leffalipulla ja suklaalla höystettynä, karkit on toki jo syöty mutta elokuviin ei sentään ole vielä ehditty. Mä tykkäisin käydä tsekkaamassa pätkän jotain aivotonta liibalaabaa, mutta saattaa tuo avioäijeli olla hieman eri mieltä… Lasillinen Daim-tyyppistä suklaata löytyi M&A:n paketista, oli muuten hyvää! Teevarasto täydentyi lempparini Forsman Tean mustalla teellä Keisarin Malja (Sansulta) sekä ranskalaisen Mariage Frères -teetalon sitruksisella vihreällä teellä Thé sur le Nil (tädin perheeltä). Upea musta purkki jää taatusti käyttöön tyhjentymisensä jälkeenkin.


Tämä supersuloinen rasia on myös Sansulta ja pitää sisällään minttupastilleja. Possu ♥

Äiskältä tuli täydennystä kuohuviinilasikokoelmaan parin Iittalan Essence -paketin muodossa, nyt meillä onkin sitten noita jo kahdeksan kasassa. Lisäksi astiakaapista voi jatkossa (vihdoin!) ottaa kätöseen Marimekon Kaiku-mukin, kiitos K-serkun. Rakastan tuota Marimekon mukien muotoa, joka näyttää kauneimmalta juurikin noin korvattomana.

Astiaksi laskettaneen myös kummitädiltä saadut objektiivimukit, joista kuvaan eksyi näköjään ainoastaan toinen. Desthea ratkaisi kalenterikriisini paketoimalla mulle Dewin ihananihanan kissakalenterin. Ainut huono puoli on se, että kissakuume tulee todennäköisesti vaivaamaan entistä pahemmin koko vuoden… Paketissa oli kiva tähtiliina, jonka väritys on ihan selkeä glögin ja piparin yhdistelmä. :) Samaa sävyä on myös S&A:lta saadussa The Body Shopin minirasvakolmikossa, jonka tuoksut ovat herkullisesti Cranberry Joy, Vanilla Bliss sekä Ginger Sparkle. Nyt ei tarvitse olla lopputalvea kuivin käsin liikenteessä, kun on tällainen laukussa.

Keltainen kynttiläpari oli tädin perheen paketissa, pienemmät M&A:n tekemiä. Ihastuin heti tuohon violettipunaiseen lumihiutalekynttilään (tulkitsenhan kuvion oikein..?), tiedä raaskiiko tuota edes polttaa. Voi olisipa remontti jo valmis ja koti kunnossa, niin voisin asetella kynttilöitä kaikille mahdollisille tasoille ja polttaa niitä pimeinä iltoina!

Sisko-rakas oli kääräissyt mulle pakettiin samistopin vihreällä printillä sekä tekemänsä cokis-korvikset. Olen nyt viimeiset pari päivää käyttänyt niitä ja kieltämättä on aika hauska fiilis kulkea pullonkorkit korvissa kilkattamassa. Pääsevätpä muuten uuteen ajokorttiinikin, kun piti ottaa uudet kuvat nyt kun nimi vaihtui.

Sellaista täällä. Minkälaista kivaa muilla paljastui lahjapaketeista?

Happoradio – Jälkiä 2001-2011