Pyöriessäni Helsingin keskustassa ennen Tukholmaan lähtöä sivistin itseäni käymällä Samujin liikkeessä ensimmäistä kertaa. Alerekissä oli vielä tavaraa ihan mukavasti ja taannoisen housuepisodin seurauksena saamani lahjakortti mielessä päädyin viivähtämään tovin raitoja sovitellen. Ja niitä raitoja sitten kääräistiin pakettiinkin.

Samuji

Ihana paketti oli pakko instagrammata heti laivaan päästyä, voi kunpa kaiken saisi aina noin nätisti paketoituna! Rapistelin sitten kääreen auki ja esittelin matkaseuralaisille ostokseni, sinivalkoraidallisen mekon nimeltä Roma Big Stripe Dress. Alkuvuodesta sovitin Raumalla tämän paitaversiota, mutta Samujilla iskin silmäni mekkoon ja sen taskuihin. Mekko nousee aina arvoasteikolla ylemmäs, kun siitä löytyy taskut! Kuluvan viikon maanantaina mekko sai toimittaa työasun virkaa ja vedin reippaasti laivastonsiniset överit:

Päivän asu 4.2.2013

Mekko siis Samuji, neuletakki viime keväältä Lindex Holly & Whyte ja 100 denin alesukkikset Lindex. Lintuhäkkikorvikset Desthean tekemät, ketjuröykkiö 25-vuotissynttärilahja Felineltä ja kello tuttuun tapaan Axcent. Jalassa the Tukholman löytö eli Atalanta Weller for Urban Outfitters vetoketju-solki-maiharit (näihin palataan vielä tarkemmin!). Maanantai oli myös huulipunapäivä (koitan pitää sellaisen ainakin kerran viikossa) ja huulissa tällä kertaa Rimmelin punaa 140 Tulip pink, joku alelaarilöytö muistaakseni sekin.

IsaDora: 745 Persian Princess

Piti oikein pyytää siippaa ottamaan samalla lähikuva kynsistä, kun tuo joulualeista löytämäni IsaDoran metallivioletti lakka on niin siistiä. Sävy on 745 Persian Princess ja kaipaisi varmaankin kynnelle kaksi kerrosta, tuo yksi ei tahtonut pysyä alus- ja päällyslakasta huolimatta. Fanitan IsaDoran kynsilakkoja siinä mielessä, että se leveä suti on loistava: jälki on tasaista eikä tarvitse sutia kymmentä kertaa jotta näyttää siistiltä.