Heinäkuussa lomani viimeisenä lauantaina lähdimme pienellä poppoolla Nauvoon kummitätini perheen mökille. En ollut vieraillut siellä koskaan aiemmin, ja oikeastaan Turun saaristo ylipäänsä ei ole mulle kovinkaan tuttua seutua. Menomatkalla pysähdyimme Paraisten keskustassa, sain siinä etsittyä pari kätköä ja näin ollen kaupungin kätkökartalleni. Nauvossa en lopulta ehtinyt geokätköillä yhtään, kun lautat osuivat aina niin sopivasti aikatauluihimme.

Pitsinen valo
Mökkimaisema
Leväjalat
Seitti
Aurinko painuu horisonttiin
Pompulat
Kaisla
Lautta
Viimeiset valonsäteet

Päivä oli mukavan lämmin ja aurinko paistoi, joten ruokapuoli hoidettiin ulkosalla ja saunomisen yhteydessä oli suht helppo pulahtaa mereen. Vaikka kylmää se vesi mun mielestä oli, niin kuin kaikki alle 25-asteiset uimavedet… Kotimatkalle lähdimme auringon jo tervehtiessä horisonttia, alapuolelle se painui siinä vaiheessa kun pääsimme Nauvo-Parainen -lautalle. Kiva päivä kauniissa maisemissa, mikäs sen leppoisampi tapa viettää toiseksi viimeistä lomapäivää!