Olen viime kuukausina ollut kaikkea muuta kuin ahkera postaamaan mitään vaate- tai tyylijuttuja, edellinen päivän asukin näkyy olevan vielä kovin lumisateinen. Mietin tosin tuossa yhtenä päivänä, että kuluneena kesänä olen kuvauttanut asujani ylipäänsä vähän – lähinnä koska aamulla kukaan ei ole kuvaamassa ja töistä tullessa ulkomuotoni on pyöräilyn jäljiltä vähintäänkin räjähtänyt. Toinen syy saattaa olla siinä, että on ollut aika helteistä ja useimmiten vain kaivan jotkut satunnaiset releet vaatekaapista. Näin syksyn lähestyessä pukeutuminen on alkanut tuntua mielekkäämmältä, kun saa jo vähän miettiä useampia kerroksia. Mielessä on ollut mm. mustan eri sävyt, viininpunainen sekä harmaa (ah mitä väri-ilottelua!); onneksi garderobista löytyy valmiiksi suunnilleen kaikkea.

Tässäpä yksi asu heinäkuiselta perjantailta, kun olin menossa viettämään tyttöjen iltaa:

Päivän asu 19.7.2013

Sekä toppi että epäsymmetrisellä helmalla varustettu maksihame ovat tämän kesän alelöytöjä Busstopista Raumalta, kummankin lapussa lukee R/H. En ole käyttänyt pitkiä helmoja vuosiin, ehkä siksi tuo tuntuu niin raikkaalta ja olenkin todella syvästi ihastunut tuohon hameeseen. Myös toppi on aivan mahtava: sen väri on mielenkiintoinen ja materiaali tuntuu kivalta ihoa vasten. Vagabondin kengät ovat viime syksyltä ja saatu kiitoksena blogiyhteistyöstä.

Pari kesän ostosta

Tämä asu koostui pitkälti uusista ja vanhoista suosikeista. Fashionologyn sulkakorvikset ovat ehdottomasti yhdet lemppareimmista korviksista ikinä. Kaulaa koristavan ketjuröykkiön tilasin keväällä pitkään sitä himoittuani, taiteilijana kotimainen gTIE. Olen ihan in lööv noihin gTIEn juttuihin, suosittelen lämpimästi tutustumaan merkin valikoimaan. Niskan takana tuossa on siis nahkainen kiinnitysosa, joka kruunaa Dekolttiketjun täydellisyyden. Vasemmassa kädessä istuu kihlasormusta seuraavana Kalevalakorun sormus, pitkäaikaisia lemppareita sekin.

Seuraavalla kerralla mahdollisesti jonkun sortin koostetta kesän suosikkiasuista, jos vain saan aikaiseksi toteuttaa sen. Kaikki kuluneen vuoden asukuvat pääsee toki tsekkaamaan Flickristä vaikka saman tien.