Elokuussa sain käytettyä loppuun vain muutaman hassun kosmetiikkatuotteen, parempi tosin sekin kuin ei mitään. Tällä hetkellä monta putelia on ihan piakkoin loppumassa, joten ehkä syyskuussa sitten tulee taas pitempi lista. Näin kesän jälkeen olen oikeastaan aika erkaantunut kaikesta ns. ylimääräisestä kosmetiikasta ja muutenkin ajatusmaailma kauneustuotteiden suhteen on tämän vuoden aikana tehnyt ison käännöksen. Vai onkohan se vain ikä..? Siihen aiheeseen aion taatusti palata myöhemmin ihan ajan kanssa.

Elokuun käytetyt

e.l.f. Mineral Blush
Brittiläisen halpismerkin mineraalipuna, josta on jätetty mm. parabeenit pois. Epäilemättä aika kaukana luonnonkosmetiikan mineraalimeikeistä, mutta ajoi asiansa poskilla. Jauhe oli mukava levittää ja sävy Joy oli sopivasti pinkkiin päin.

Olay Total Effects päivävoide
Pieni 15 ml näytekoko, joka tuli mukana Supertreenien tuotekassissa. Esanssinen tuoksu enkä oikein muutenkaan tykännyt voiteesta.

Avène Gentle Gel Cleanser
Suppareista tämäkin, kelpo 50 ml matkaputeli. Puhdistusgeeli on tuoteinfon mukaan saippua-aineeton ja alkoholiton, mutta mun mielestä sekä koostumus että pesutuntuma oli nimenomaan saippuamainen. Ei saa pointseja multa siis.

Alterra Reine Pflanzenölseife Lavendel saippua
Latvian tuliaisena saatu laventelisaippua, joka sai meillä toimittaa käsisaippuan virkaa vessassa. Nopean googailun perusteella merkki on saksalaista luonnonkosmetiikkaa, joskaan tästä tuotteesta en onnistunut sertifikaattia löytämään.

Viikate – Kymijoen lautturit [ennakkokuuntelu 2013]