Blogimaailmassa on pyörinyt viime kuukausina haaste, jossa listataan omia suosikkimerkkejä. Lukulistaltani haasteen ovat tehneet ainakin homevialaura, No home without you sekä Pihkala. Tarpeeksi monta listaa luettuani jäin hetkeksi pohtimaan omia lemppareitani, jotka sitten ajattelin kirjata muistiin. Olisi mielenkiintoista palata tähän listaan vaikka kolmen vuoden kuluttua ja katsoa, miten lista on muuttunut! Katsotaan josko sattuisin muistamaan…

Omppupuu

Kengät: Vagabond
Tennarit: Converse
Farkut: Levi’s Skinny Roller
T-paita: Bändipaidat
Alusvaatteet: H&M, Lindex

Hiekkalaatikolla

Laukku: Lumi/Mhann
Lompakko: Klo Design
Aurinkolasit: D&G
Kello: Axcent
Korut: gTIE

Älä tule paha kakku

TV: Samsung
Kännykkä: iPhone
MP3: iPhone
Tietokone: iMac

Häissä

Meikit: Flow-kosmetiikka, Benecos, Lumene
Kasvovoide: Mádara
Deodorantti: Mádara
Hammastahna: Lavera
Shampoo/hoitoaine: Mádara/Sante
Saippua: Mádara
Tuoksu: Jimmy Choo EdT

Sydänolut

Mineraalivesi: Peruskuplavesi ilman mausteita
Viini: Kuohuva
Drinkki: Siskon värikkäistä turkinpippureista tekemä salmari
Leipä: Jälkiuunipalat
Ruoka: Pizza
Jäätelö: Mangomeloni
Karkit: Lakritsi

Hääkakku

Sänky: Peritty, puinen
Lakanat: Marimekko
Kampaaja: Lapsuudesta tuttu
Päivälehti: Turun Sanomat
Lehti: Deko, Trendi


Postauksen kuvamateriaali on random näppäisyjä syyskuulta. Ensimmäiset kolme kuvaa ovat eräältä lauantailta, jolloin olin Felinen kanssa pitämässä seuraa parivuotiaalle serkullemme. Kävimme porukassa etsimässä pari geokätköä, minkä jälkeen vuorossa oli liukumäkeä, keinua sekä hiekkakakkuja. Loput kolme kuvaa ovat mieheni lapsuudenystävän häistä, joita juhlittiin perjantaina 13. päivä Louhenlinnassa. Varsin upea miljöö, ja myös ulkona tapahtunut vihkiminen oli erittäin kaunis syyssään ollessa mitä parhain. On kyllä ollut niin ihana tämä syksy kelien puolesta, luonnon kauneus on jotain ihan käsittämätöntä. ♥

Milow – Milow [2009]