Tykkään kiilakorkoisista kengistä, erityisesti sandaalimallisista sellaisista. Yksi suosikkiparini kesäkengistä on vuosi sitten hankitut Vagabondin kiilakorkoiset sandaalit, joilla tällainen jalkaongelmainenkin saa mukavasti vähän lisäpituutta (ja ryhtiä) ilman, että puolen tunnin käytön jälkeen sattuu ja itkettää. Ei siis liene mikään ihme, että & Other Storiesin verkkokauppaa selaillessani huomioni kiinnittyi tällaisiin kaunottariin:

Wedge sandals - black

Nahkaiset popot ovat rouhean kauniit, suht yksinkertaiset mutta kuitenkin kiinnostavat. Ehkä ne on nuo soljet, jotka eniten kiehtoo? Tai kokonaisuus ylipäänsä, kiilakorko yhdistettynä kahteen erilaiseen mutta saman väriseen pintaan. Niin ja niihin solkiin. Korkoa kengissä on 10 cm ja platformia 5 cm, saattaisivat koron puolesta olla vielä ihan siedettävät jalassa. Näistä tulee jotenkin mieleen muutama vuosi sitten ostamani DinSkon kiilakorot, jotka muuten ovat ehkä eniten tuntemattomien kehuja saanut kenkäparini. Kutsutaan niitä kavioiksi, mistä syntyi luonnollisesti tämän postauksen otsikkokin.

& Other Storiesin kavioita saa myös vaaleammassa värityksessä:

Wedge sandals - white

Mielenkiintoinen tuo marmorimainen pinta, ei mikään ihan tavis valkoinen nahka. Kummatkin kengät löytyvät siis & Other Storiesin alepuolelta. Alle viiteenkymppiin lähtisi pari, kelvollinen hinta nahkakengistä mun mielestä. Kokemusta merkin kengistä mulla ei tosin ole, joten siitä en tietystikään osaa sanoa juuta enkä jaata. Ei varmaan olisi pitänyt postata näistä – mitä enemmän katson näitä kuvia, sitä enemmän haaveilen mustien versioiden siirtymisestä osaksi garderobiani… Ja mulla on muutenkin ihan liikaa kenkiä, ou nou!