Pyhäinpäivästä on vierähtänyt jo tovi, mutta näytän nyt kuitenkin kuvasatsin Halloween-kemuista, jotka työpaikallani järjestettiin lokakuun viimeisenä päivänä. Rakastan juhlia noin yleisesti ja tällä kertaa päädyin mukaan koristelutiimiin jeesaamaan toimiston juhla-asuun saattamisessa. Koristeita meillä oli käytössä hurja kasa, joten laitoimme vähän kaikkea sinne sun tänne ja onnistuimmekin erinomaisesti, mikäli vieraiden kehuja on uskominen. Juhla oli suunnattu lähinnä perheille ja oli hassua, kun yhtäkkiä toimistolla kirmasikin paljon lapsia. Suurin piirtein kaikki olivat pukeutuneet teeman mukaisiin asuihin, mikä sai hymyilyttämään vielä enemmän.

Boo!
Toimisto puettu
Herkkupöytä
Kasvomaalaus
Hattaraa!
Ilmapallo

Tarjolla oli suolaista piirakkaa eri täytteillä, teemaan sopivaa hämähäkkikakkua, karkkeja ja sipsejä. Paikalle oli myös tuotu hattarakone, vähänkö huippua! Siitä vierustoverini K vanhana namutätinä sitten pyöräytti hattaran jos toisenkin. Jonkun suusta kuului kommentti, että “Teillä on ihan paras työpaikka, kun täällä hattara ei maksa mitään!” – ei huono. :) Herkuttelun lisäksi kemujen ohjelmassa oli kasvomaalausta, ongintaa sekä kauhujen huone.

Kissan kauhu
Kauhujen huone valossa
Kokeile jos uskallat
Kauhujen huone

Kauhujen huone oli yhteen neukkariin väsätty luola luurankoineen, kurpitsoineen, seitteineen, hämähäkkeineen ja muine örkkeineen. Tuossa yhdessä kuvassa näkyy koristeluja valoisassa, juhlissa huone oli luonnollisesti pimeänä. Keskellä huonetta oli pöydistä ja tuoleista kasattu pelottava herra, jonka edessä olevaan korin sisältöä sai kokeilla kädellä – jos uskalsi. Pohjalla oli punaista sellaista ihmeen limalölleröä, jossa lillui silmämunia, sormia, korvia ym. kivoja tahmeita juttuja. Lapset tuntuivat olevan innoissaan, joskin vähän vanhempien lapsosten mielestä siellä ei ollut tarpeeksi pelottavaa.

Se oli hauska työpäivä se!

Backyard Babies – Stockholm Syndrome [2003]