Olen ainakin viimeiset kolme vuotta listannut joululahjatoiveita tänne blogin puolelle, joten eiköhän siis rustata jonkinlainen lista tänäkin jouluna. En varsinaisesti ole vailla mitään kovin ihmeellistä, mutten myöskään pistä pahakseni jos joku tahtoisi lahjoa mua esimerksi näillä jutuilla:

Joulupukki - pretty please?

Ykkösenä toiveissani on Fujifilm X-E2 -kamera (1). Niskani ei oikein tykkää Nikonin kantamisesta tyyliin kymmentä minuuttia kauempaa, tuollainen kevyempi järkkäri voisi olla oivallinen ratkaisu siihen ongelmaan. Mitä olen lukenut, Fujin uusin on aikamoisen huikea laite! Ulkoinen kiintolevy (2) on aivan must hankinta lähiaikoina, iMaciin kelpaisi laittaa kiinni vaikkapa 1TB tiedostoja sisäänsä nielevä Buffalo MiniStation. Valkoisena mieluiten, jottei hyppäisi silmille. Scholten & Baijings for Hay Minimal-pussilakanasetit (3) ovat toiveissa edelleen, yksi setti Surypia ja toinen Lemonia kiitos.

Viime vuonna ostin Blossani itse (on muuten edelleen tuhoamatta – hups), mutta mieluusti ottaisin sellaisen lahjaksikin: oranssi, vadelmainen, kevyen ruusunmarjainen, neilikkainen* kuulostaa varsin mielenkiintoiselta. Toinen varteenotettava vaihtoehto on kotimainen Loimu: punainen, mustikkainen, kuningatarhilloinen, hennon neilikkainen* ei kuulosta lainkaan hullummalta (4). Spotify Premiumista ilahtuisin myös kovasti, onnistuin nimittäin viime kuussa vetämään limitin täyteen enkä voinut kuunnella enää mitään. Ja musiikkilinjalla kun jatketaan, niin The Soundsin syksyllä julkaisema Weekend-levy olisi erittäin mieluinen lahja auton CD-soittimessa popitettavaksi.

(* kuvaus ja pullojen kuvat alko.fi; muut tuotekuvat Fujifilm, Jimm’s, HAY, Iconfinder, The Sounds.)

Justin Timberlake – The 20/20 Experience [2013]