Marraskuun viimeisenä päivänä hurautin Mynämäen käsi- ja taideteollisuusopiston joulumyyjäisiin, jossa ohjelmassa oli mm. vaatetusartesaanien järjestämä pukunäytös Runway to Wonderland. Ehdimme paikalle juuri sopivasti päivän toiseen näytökseen, vaikka mulla ehkä hieman tulikin kiire lähdön kanssa… Kuten tavallista, nimimerkillä “Aina myöhässä about kaikkialta”.

Runway to Wonderland

Teemana näytöksessä oli siis Liisa Ihmemaassa ja oli kyllä aivan huikea esitys! Ihan perinteisestä muotinäytöksestä ei ollut kyse, vaan vaatteet esiteltiin osana tarinaa ja mukana oli myös dialogia Liisan, Hatuntekijän sekä Valkoisen Kanin kesken. Rekvisiitta oli viimeisen päälle suunniteltu aina catwalkin reunoilla olevaa esineistöä myöten, moni jäikin ihmettelemään kilkkeitä näytöksen jälkeen. Lavalla nähdyt vaatteet olivat kiinnostavia nekin, mitäpä muuta tällaiselta inspiroivalta porukalta voisi odottaa. Käsittämätöntä, miten joku keksii ja ennen kaikkea osaa tehdä kaikkia niin siistejä juttuja!

Teetä Hatuntekijän kanssa
Punaiset yksityiskohdat
Avoin selkä
Catwalk
Juhla-asuja
Pelikorttijuhlat

En harmikseni muista nimiä asujen takana enkä onnistunut enää netistäkään löytämään listaa pukunäytökseen osallistuneista suunnittelijoista. Taisin olla liian lumoutunut esityksestä, kun en huomannut ottaa lainkaan kuvia screenistä, jossa aina näkyi lavalla olevien asukokonaisuuksien suunnittelijat. Niin tai näin: taitavia tyyppejä, joiden touhuja kannattaa seurata jatkossakin.