Tulppaanipuska
Lähikuva

Tämän vuoden ensimmäiset tulppaanit löysivät tiensä kauppakoriin runsas viikko takaperin. Eivät valitettavasti kestäneet kauaa, tiedä sitten mistä syystä. Oransseilla ei mennyt montaakaan päivää, kun terälehdet alkoivat putoilla ja eilen myös valkoiset päätyivät roskikseen. Onneksi tulppaaniaika on vasta aluillaan ja pöydälle eksyy epäilemättä vielä kimppu jos toinenkin.

Uusvanha ruokapöytä

Pöydästä puheen ollen: siinä se tönöttää, meidän ruokapöytä tuoleineen! Asunnon isoimman ikkunan ääressä, olohuoneen nurkassa. Päädyimme kokeilemaan tällaista ratkaisua, kun keittiö tuntui pöydän kanssa jotenkin niin ahtaalta. Setti on erään tehtaan ns. jäämistöä, 70-lukulainen pöytä löytyi toimiston puolelta ja tuolit ovat olleet ruokalan istuimina. Muovituoleja oli kahdenlaisia, simppeleitä oransseja ja sitten valkoisia limenvihreällä kangasistuimella. Toimme testiksi kotiin kaksi kumpaakin, mutta on vieläkin vähän epävarmaa mitkä lopulta pöydän ympärille jäävät. Mies on pelkkien valkoisten kannalla, itse tykkään ehkä eniten tuosta kombosta. Oranssien verhojen kanssa tosin meinaa vähän tulla oranssiöverit, kun lähistöllä sattuu vielä olemaan myös pari vuotta sitten verhoilemani nojatuoli. Kätevintä olisi ehkä olla 4 + 4 tuolia, joista käytössä olisi neljä fiilikseen mukaan ja loput jemmassa varastossa. Saisi sitten istumapaikkojakin lisää, mikäli sellaiselle joskus on tarve.

Tummaa vasten

Se on huomenna perjantai taas, ihanaa. Viikonlopulle ei ole pitkästä aikaa oikeastaan mitään sen kummoisempaa ohjelmaa, joten ajattelin ihan vaan ottaa rennosti. Varmaan koitetaan saada remppaviimeistelyjä eteenpäin, jotta täällä joskus tulisi ihan oikeasti valmista. Ulko-oven voisi vihdoin maalata, kun tällä viikolla hankittiin kaikki tarpeisto siihen hommaan. Ei siis muuta kuin mainiota viikonloppua kaikille!