Sain taannoin Felineltä vaaleahkon Dependin hilekynsilakan, joka ei siskoa ollut oikein innostanut. Tykkään glitterisistä kynsistä kovasti, mutta hileitä sisältävien lakkojen poistaminen on niin ärsyttävää että useimmiten jätän glitterit laittamatta. Päätin kuitenkin antaa Dependin Glitter Effect -kokoelman vaaleanpunaiselle sävylle 4010 mahdollisuuden ja se osoittautui oikeastaan aika kivaksi tapaukseksi. Joukossa on sekä pienempää perushilettä että vähän isompia hiutaleita, vastaavaa lakkaa mulla ei ole tainnut aiemmin ollakaan.

Vaaleaa glitteriä

Eksyin jokin aika sitten itselleni uuteen kosmetiikkablogituttavuuteen Oot meikannut! ja parina iltana sitä selailtuani innostuin testaamaan tuota Felineltä saatua hilelakkaa. Sudin koko kynnelle Mavalan lakkaa 161 Moon Grey ja kärkiin töpöttelin sitten em. Dependin glitterlakkaa. Kovin nätisti en tosin saanut sitä laitettua, mutta ehkä se menetteli näin ensikertalaisena.

Ei ehkä pitäisi selata kynsiblogeja: nyt vaan tekisi mieli lakkailla enemmänkin, jotta joskus edes oppisi. Ja tietysti himoitsen myös uusia kynsilakkoja, vaikka juuri tuli todettua että vanhoissakin löytyy – vaarallinen tämä blogimaailma. ;) Anyway, kunnon päällyslakka ainakin olisi pop ja lisäksi houkuttelisi kokeilla hiekkalakkaa, joka vaikuttaa vähintäänkin mielenkiintoiselta. Leimaushässäkät yritän pitää visusti mielihalujeni ulkopuolella, vaikka ne niin älyttömän kivalta näyttävätkin… Apua!

Cascada – Acoustic Sessions [2013]