Kiirettä pukkaa; olen yhtäkkiä onnistunut haalimaan itselleni tekemistä ja ohjelmaa turhan paljon vuorokauden tunteihin nähden. Iso osa päivästä menee koneen ääressä, mikä taas ei ole kropalle kovinkaan hyvä vaihtoehto ja sen kyllä tuntee. Elämä tuntuu muutenkin olevan jollain tapaa muutoksen silmässä, muutaman kuukauden takainen fiilis ei ole kadonnut – ehkä ennemminkin voimistunut. Nyt varsinkin, kun ensi viikolla töissä jää jälleen eräs tärkeä työpiste tyhjäksi. Seuraavat kuukaudet tulevat epäilemättä olemaan vaikeita, muutoksiin tottuessa.

Meow!

Päivän kuvassa ystävien Minni-kissa, jossa oli viime viikonloppuna huomattavissa melkein jopa linssiludemaisia eleitä. Luurilla onnistuin ikuistamaan leidin haukotuksen juuri oikealla hetkellä, kerrankin. Kissat ♥

Pariisin Kevät – Jossain on tie ulos [2013]