Pidentyneiden päivien valoisuus houkutteli jälleen osallistumaan Fat Mum Slimin kuukausittaiseen photo a day -haasteeseen. Instagram-meiningillä mennään tälläkin kertaa, päätin tosin nyt että joskus vielä toteutan tämän ihan kunnon kameralla. Ehkäpä kesälomalla, kun olisi kaikin puolin helppo tarttua kameraan? Joka tapauksessa, tämän huhtikuisen listan on tehnyt vieraileva tähti My Messy Roomista ja kuva-aiheet näyttävät tältä:

Photo a day April 2014

Huhtikuu on ollut sen verran kiireinen, että olisi todennäköisesti jäänyt haaste toteutumatta, ellen olisi sattumalta huomannut yhtä kuvaa Facebookin uutisvirrassa kuun ensimmäisenä päivänä. Olin juuri keskellä Instagramissa saamaani arkihaastetta (viisi kuvaa arjesta viitenä päivänä), joten vauhti oli jo päällä. :) Onhan tämä taas ollut aika kivaa, varsinkin kun pariin otteeseen on aihe osunut mukavasti yksiin päivän tapahtumien kanssa.

Huhtikuu kuvin / päivät 1-10

Day 1: Something purpleDay 2: In my hand
Day 3: ShapesDay 4: Good together
Day 5: Not mineDay 6: A taste of spring
Day 7: Where I'd rather beDay 8: Hobby
Day 9: DarkDay 10: My fave part of the day

Että sellaista, klikkaamalla saa tuttuun tapaan kuvat isommaksi ja aiheen näkyviin. Jotain bugia muuten näyttää olevan tuossa Fancyboxissa, kun eteen/taakse-nuoli ei näy ollenkaan… Täytyy tutkailla missä vika. Olen tosin vähän hahmotellut uutta leiskaakin, joten voi olla että ehdin silloin vasta paneutua asiaan. Nyt kuitenkin takaisin projektien pariin, heippa!

Amélie Soundtrack [2001]