Instagramissa tuli taannoin oikeaan aikaan vastaan muistutus Fat Mum Slimin kuukausittaisesta photo a day -haasteesta, joten päätin hetken mielijohteesta hypätä jälleen kelkkaan. Keväällähän osallistuin viimeksi ja tarkoitus oli myös kesällä, mutta havahduin aina turhan monta päivää kuunvaihteen jälkeen… Marraskuu ei yleisesti ottaen ole ainakaan mulla kovin valokuvauspitoinen kuukausi, kiitos katoavan päivänvalon, mutta onpahan tältä vuodelta sitten edes yksi rakeinen puhelinkuva jokaiselta päivältä. Kunnon kameralla olisi varmasti tullut parempaa jälkeä, mutta iPhone kulkee kätevämmin mukana ja saan suoraan tyrkättyä kuvat myös Instagramiin (jonne en periaatteesta laita muuta kuin luurilla otettuja kuvia).

Photo a day November 2014

Tuollaisia ovat kuvausaiheet olleet tällä kertaa, johan tässä kaksi kolmasosaa kuvista onkin jo ehditty ottaa. Ei muuta kuin ekat kymmenen kuvaa kehiin, klikkaamalla saa kuvat isommaksi ja näkee myös aiheen. Paitsi ettei Fancyboxin nuoliselaus toimi taaskaan, vaikka se jossain kohtaa oli normaali… Äsh. Täytynee seuraavan leiskapäivityksen yhteydessä harkita jotain muuta tapaa kuvien selaukselle.

Marraskuu kuvin / päivät 1-10

Day 1: Something blueDay 2: I saw this!
Day 3: WeatherDay 4: Can't live without
Day 5: 8 o'clockDay 6: Made me smile today
Day 7: On the floorDay 8: A place
Day 9: Heck yes!Day 10: I do this every day