Koska viime vuonna oli niin huisaa mennä kolkutella museojunan kyydissä Turusta Uuteenkaupunkiin, hommasimme liput myös tämän vuoden heinäkuun matkalle. Matkapäiväksi valikoitui lauantai ja sää oli aurinkoinen, muttei onneksi yhtä helteinen kuin vuosi takaperin. Matkanteko sujui siis varsin mukavasti maisemia katsellen ja eväitä nautiskellen. Tällä kertaa seurueemme koostui pelkistä sukulaisista: mun ja beben lisäksi porukassa oli sisko, meidän porukat, mummi sekä leikki-ikäinen serkkutyttö. Myös Bob oli toki menossa mukana.

Museojuna Turun asemalla
Bobin matkaeväät
Vaunu 16
Valoja päälle
No. 218
Veturi lähtee

Menimme koko porukka täyden kierroksen Turku-Uusikaupunki-Turku, silti aika tuntui jotenkin hurahtavan älyttömän nopeasti. Kaipa se on vain tuo lapsen (tässä tapauksessa lasten) kanssa matkustaminen, meillä ainakin se on aikamoista härdelliä useimmiten… Perillä Ugissa kävimme murkinoimassa Kahvelissa, jossa myös inttikaverini tuli piipahtamaan kun sattui olemaan sopivasti nurkilla. Sen jälkeen olikin jo aika ruveta valumaan Kalasataman pysäkin suuntaan ja lähteä paluumatkalle. Kiva mutta hippasen vauhdikas reissu; ehkä seuraavalla kerralla saa taas enemmän irti, kun bebelläkin on enemmän ikää.

Sanni – LELU [2015]