Terveisiä sairastuvalta! Perjantai-iltana nukkumaan mennessä oli vähän kumma olo ja kas, kuumemittari näytti kepeitä 38 asteen lukemia. Lauantain olin aivan kanttuvei, kuume ei tuntunut laskevan millään ja sohvalta nouseminen oli oikea urheilusuoritus. Onneksi mies oli vapaalla eikä esim. ylitöissä, sillä itse olin niin kujalla ja voimaton ettei lapsen hoitamisesta olisi tullut yhtään mitään yksin. Sunnuntaiaamulla olo oli edelleen hirveä, mutta iltapäivällä helpotti yhtäkkiä kuin taikaiskusta. Auringon jo ollessa kovaa vauhtia matkalla horisontin taa hipsin hetkeksi haukkaamaan raitista ilmaa kameran kanssa – oi mikä valo!

Puskan takaa
Mänty
Hileessä
Talven yllättämät
Lehdet
Piikkipallerot
Kuurakerros

Uskaltauduin sitten vielä käväisemään nopeasti kaupassakin, mutta ei vissiin olisi kannattanut, sillä illalla kuume kipusi takaisin samoihin lukemiin. Mun lisäkseni myös lapsessa alkoi näkyä sairastamisen merkkejä, lähinnä aivan järkyttävä yskä, joka sitten herätti yölläkin useampaan otteeseen. Eilen jouduimme jättämään väliin jumpan talvinäytöksen ja tälle viikolle olisi paljon kivaa ohjelmaa tiedossa, joten saa nähdä mitä kaikkea joudutaan vielä sairastelun takia skippaamaan. Tylsää.