Iski taas ihan yhtäkkiä kamala ahdistus. Elämä on niin mullinmallin, ettei välillä meinaa millään jaksaa tarpoa eteenpäin. Teen töitä suhteellisen vähän, mutta silti niitä tuntuu olevan liikaa. Ehkä mä olen väärällä alalla? Yksin ollessa kaikki vastuu on itsellä ja toisinaan se tuntuu turhan suurelta taakalta. Tietysti se on positiivista, ettei sentään tarvitse itsensä lisäksi kantaa huolta kenestäkään toisesta… Mutta olisihan se kiva, jos asiat voisi jakaa jonkun kanssa.

Päivän asu 12.6.2008

Nyt menen tiskaamaan, sitten pakkaan loput tavarat kasaan ja hyppään prätkän selkään. Tänään suuntana Tampere, jonne menen illaksi Akkikia moikkaamaan. Huomisaamuna matka jatkuu kohti Seinäjokea, jossa vietän seuraavan vuorokauden rokkaillen. Saa tulla moikkaamaan, jos sattuu mut reissulla bongaamaan! :)

 

Loppuun vielä eilinen leffa-asu:

Silmälasit / Miu Miu
Mustat pallokorvikset / Ninja
Halpishelmet / jostain markkinoilta tms.
Mekko, vyö, jakku, laukku / H&M
Kukka rintapielessä / Seppälä
Sukkikset / Lindex
Korkokengät / Anttila

 

Hauskaa viikonloppua kaikille!