Viime perjantaina kotiin päästyäni eteisen lattialla odotti pakettikortti, jota vastaan sain haettua postista joulunpyhinä tekemäni pienen StrawberryNETin tilauksen. Laitoin tilauksen menemään pari päivää ennen joulua, eli pyhäpäivistä huolimatta paketin matkassa ei mennyt kuin about viikon päivät.

Paketti

Ensimmäisen kerran kokeilin Mansikkalaa viime keväänä, jolloin olin oikein tyytyväinen puljun toimivuuteen – niin myös tällä kertaa. Laatikon päällä oli jälleen söpö violetti nauha ja sisältö oli pakattu moitteettomasti, tuotepaketin päällä oli jopa lahjapaperia. Tuohon edelliseen tilaukseeni, johon yllä viittasin, voisin muuten kommentoida sen verran, että niin Clinique Liquid Facial Soap kuin Tigi Bed Head Girl Toys Shine Serum ovat osoittautuneet hintansa arvoisiksi. Kumpaakin voin siis suosittella lämpimästi.

Palataanpa tähän hetkeen; mitä paketin kätköissä lopulta oli? Viime keväänä olin siskon ja sen parin kaverin kanssa Goomilla ja risteilyn aikana kävin muutamaankin otteeseen tuoksuttelemassa hajuvesiä. Ihastuin Escadan Moon Sparkle -tuoksuun, mutta jostain syystä jätin sen kuitenkin ostamatta ja ostin sen sijaan toista hieman samantyyppistä (ja halvempaa) hajuvettä. AUK-risteilyllä satuin nuuhkaisemaan Moon Sparklea uudemman kerran, tällä kertaa taisin rakastua. ♥ Europalla oli silloin hyllyssä pelkkä testeri enkä mitään ruvennut sen enempää kyselemään, tuumasin pyytäväni äitiä tuomaan sitä risteillessään viikkoa myöhemmin Tallinnan suuntaan. Sielläkään ei kyseistä tuoksua ollut ja äiti kertoi kauhu-uutisen: Moon Sparkle olikin pelkkä kesätuoksu eikä sitä saisi todennäköisesti enää oikein mistään. Kiertelin muutamat kauppojen hajuvesiosastot tuloksetta, kunnes äkkäsin tsekata StrawberryNETin – ja siellähän sitä oli eikä hintakaan (kaiken kaikkiaan n. 45e) kaatanut budjettiani. Jes!

Escada Moon Sparkle
On se vaan niin herkullinen tuoksu!

Tänään aamupäivä meni vaunukurssin oppitunneilla ja iltapäivällä oltiin tutkailemassa pasin sisuskaluja, mm. polttoaine- sekä voitelujärjestelmiä. En ole koskaan ollut sen enempää autojen kanssa tekemisissä muuta kuin ratin takana, opinkohan mä ikinä niitä teknisiä juttuja?! Vielä kaksi päivää pitäisi jaksaa ennen kuin pääsee taas lomille, onneksi kulta tulee tänään mua sotkuun moikkaamaan. Kamala ikävä jo onkin, vaikka eihän tässä ole ollut kuin pari päivää, kun ei olla nähty…

P.S. Viime viikonloppuna oli huisin kylmä, mutta pakkanen saa aikaiseksi aina kaikkea kivaa kuvattavaa. Pyörin sunnuntaina kotikotona kameran kanssa ympäri pihaa, tuloksena mm. tällaisia otoksia:

Huurretta ikkunassa

P.P.S. Joulun karkuteillä ollut Miska muuten on palannut kotiin! Sunnuntaipäivällä se yhtäkkiä vain käveli tietä pitkin kohti kotia, nälkäisenä ja hellyydenkipeänä. Tuitui.