Harvoin olen viime aikoina ollut lauantaiaamulla tähän aikaan hereillä, mutta tänään piti repiä itsensä ajoissa sängystä ylös paikallisten kesämarkkinoiden takia. Sinne olen siis suuntaamassa piakkoin, mutta sitä ennen esittelen muutaman loppukesän uutuuden vaatekaapissani.

H&M jälkitilaus
(Korkkarit n. 11e, koru 7,90e.)

Siskon kanssa tehdyssä H&M-tilauksesta ei jäänyt oikein mitään käteen, joten palautuksen mukana laitoin tilaukseen vielä pari himoitsemaani juttua. Jälkitilaus olikin oikein onnistunut, sillä kumpikaan tuotteista ei päätynyt palautukseen. Tuosta korusta hipelöin joskus liikkeessä pronssista versiota, jota en kuitenkaan silloin ostanut. Harmikseni kaulakorut katosivat kaupoista eikä netissäkään ollut kuin hopeana ja kultaisena, tosin onhan tuo hopean sävykin aika hieno.

2 x musta mekko
(Paljettinen mekko n. 10e, sydänmekko n. 9e.)

Varmaan jostain blogista eksyin taannon selaamaan ASOSin alennuskategoriaa enkä malttanut olla tekemättä tilausta. Olen kaivannut kaveria sen ainoan mustan mekkoni (ohutolkaiminen satiinimekko Gina Tricotista) seuraksi, jotain vähän erilaista versiota. ASOSilla oli alennuksessa vaikka mitä ihania mekkoja, joista päädyin tilaamaan yllä olevat mustat yksilöt. Hintaa mekoille ei tullut yhteensä kuin vajaa parikymppiä, noiden laadusta tosin en vielä osaa sanoa mitään. Vetoketjut ainakin tuntuivat kovin heiveröisiltä kokeillessani mekkoja päälle, toivottavasti kestävät käytössä.

Korkoa by ASOS

Olin aiemmin ihastellut näitä slingbackeja vaaleina Niinalla, joten mustilla versioilla ollessa hintaa n. 10e löysivät ne tiensä mun ostoskoriin. Toistaiseksi olen testannut kenkiä kerran, ovat yllättävän tukevat ohuehkosta korostaan huolimatta, mutta peeptoe-osa pikkasen hiersi ainakin ekalla kerralla varpaita. Laittaisinkohan nämä tänään illalla jalkaan?

ASOS tilpehööriä
(Aurinkolasit n. 1,20e, sormus n. 4e.)

Edellä mainittujen lisäksi pakettiin eksyi myös pari pienempää juttua: valkoiset wayfarer-lookaliket sekä ihana sormus. Aurinkolasit ovat olleet ahkerassa käytössä, ne ovat hyvät päässä ja sopivat yleensä loistavasti kaiken kanssa. Sormus on kivan massiivinen muttei kuitenkaan liian “raskas” käyttää.

Viikko sitten mainitsin hankkineeni Skanssin visiitillä jotain aivan ihanaa – ja jossain määrin myös ehkä aika outoa mulle. En ole koskaan lämmennyt gladiaattorisandaaleille, mutta jotenkin tykästyin kovasti Vagabondin Saphire-sandaaleihin. Kerran käydessäni Aleksi13:ssa silmiini osuivat alehyllyltä popojen ruskeat versiot, joita taisin käydä ihailemassa vähintään neljästi eri liikkeissä. Lopulta tulin siihen tulokseen, että tykkään niistä aivan liikaa jotta jättäisin ostamatta omani, ja niin ruskeat Saphiret muuttivat eteiseeni -40 % alennuksen kera.

Uudet rakkaudet

Kuvassa näkyy lisäksi violettisävyinen leopardihuivi, jonka nappasin mukaani H&M:n alehyllystä huimaan 3e hintaan. Huivi on ihanan kevyt ja pehmeä sekä aivan järjettömän kokoinen – kävisi hyvin vaikka piknik-liinasta. :) Vielä huivi ei tosin ole päässyt käyttöön, koska a) on ollut helteiset kelit ja b) en ole käynyt piknikillä tai ylipäätään missään makoilemassa. Syksymmällä siitä tulee taatusti yksi suosikkini.