Hyi että on lihakset jumissa! Orastava lihaskipu tuntui jo illalla nukkumaan mennessä ja yritin kyllä venytellä, mutta eipä näyttänyt auttavan. Yöllä nukuin jotenkin tosi raskaasti ja näin todella kummallisia unia, aamulla olo oli vähän sekava. En meinannut millään jaksaa herätä, joten tulikin vedettyä joku vajaa 11 h unta palloon. Herätessä joka paikkaa särki, pääkin tuntui raskaalta ja tukkoiselta. Päivä on mennyt samoissa fiiliksissä, paitsi nyt on lihasten lisäksi niskakin jumissa (vaikken ole edes koneella istunut hetkeä kauempaa). Taidan kohta haluta jo nukkumaan… Vai auttaiskohan sauna jumeihin?!

Niinjuu ja syy, miksi olo on sellainen kuin se on? Olin eilen aamulla Elixiassa, tunti oli Power (kuin BodyPump siis) – yli vuoden tauon jälkeen. Koitin kyllä ottaa iisisti painojen kanssa, olisi näköjään kannattanut käyttää pelkästään jotain kilon kiekkoja. o_O No, tuntuupahan ainakin siltä että on jotain tehnyt! Jospa huomenna olo olisi parempi, vaikkakin todennäköisesti se vain pahenee. Uhh.