Kuvia viime keskiviikolta, joka oli kaikin puolin oikein tekemisen täyteinen päivä. Aamulla käytiin siskon kanssa Elixiassa, jossa siirrettiin siskon loppujäsenyys mulle. Sisko kun muuttaa Saloon eikä pysty hyödyntämään jäsenyyttään elokuussa lainkaan, joten saatiin se kätevästi siirrettyä mulle. Kävinkin jo torstaiaamulla VoimaTotalStepissä, minkä seurauksena mulla on edelleen lihakset hellinä… Huomaa, ettei ole hetkeen treenannut. Siitä kieli selkeästi myös se, etten meinannut millään pysyä askelsarjoissa mukana – jäin useamman kerran ihmettelemään monttu auki mitenkäs noi jalat nyt oikein pitäisikään mennä.

Skanssissa

Elixiasta suunnattiin Skanssiin, jossa käytiin muutamassa vaate- sun muussa liikkeessä sekä aurajuustocroissanteilla Cafe Brahessa. Sain mm. ostettua uuden kalenterin, liityttyä Kicks Clubiin ja lisäksi toin mukanani kotiin jotain aivan ihanaa, johon palaan myöhemmin. Kokeilin Lindexillä pitsileggingsejä (kuvassa), mutta M-koko oli sen verran väljä, etten vitosen hinnasta huolimatta napannut pöksyjä mukaani.

Päästessäni takaisin kaupunkiin soitin ystävälleni Sansulle, joka tuli mun luona käymään jäätelökakulla (oli niin hyvä tarjous Citymarketissa että oli pakko ostaa). Päivä oli aurinkoinen, joten suunnattiin jätskien jälkeen kaupungille yksille. En ollut pitkään aikaan käynyt Kukassa, joten mentiin Kukan mahtavalle “terassille” nauttimaan siiderit. Oli kyllä niin kiva höpötellä kaikesta mahdollisesta, kunpa vain saisi aikaiseksi nähdä ihania ihmisiä useammin. Kukassa on muuten ehkä siistein vessa ikinä:

Bar Kuka

Illalla tosiaan oltiin kullan kanssa katsomassa Ice Age: Dawn of the Dinosaurs, joka ainakin mun mielestä oli edellisten osien tapaan aivan mahtava. 3D-kokemus oli oikein positiivinen, oli älyttömän hienoa kun hahmot tuntuivat hyppivän ihan nenän edessä. Niille 3D-laseille en tosin antaisi kovin hyvää arvosanaa, sillä ne tahtoivat pudota mun päästä koko ajan. Sitten vasta pysyivät paremmin, kun tajusin laittaa sangat sojottamaan yläviistoon sen sijaan, että ne olisivat olleet normaalisti korvien takana.

Kinopalatsi

Nyt on aika nostaa takapuoli tästä koneen äärestä, sillä täksi illaksi on suunnitteilla jotain supermukavaa: Down By The Laituri! Maj Karma on jo aloittanut, joten lähdetään tästä saman tien jokirantaan, jotta kuullaan edes muutama biisi. Seitsemällä lavan ottaa haltuun pitkäaikainen suosikkini Viikate, jota olen ollut joka vuosi laiturilla katsomassa vuodesta 2005 saakka. Ulkomuodoltani olen tänään tyttö-Viikate, eli asuni mukailee Viikatteen häiskien tyyliä parin vuoden takaa. Kuvaa toivottavasti myöhemmin. Hauskaa lauantaita kaikille, erityisesti DBTL-rokkaajille!