Kääk, mihin viime viikko katosi?! Tein tosin neljä aamuvuoroa, joten se ehkä selittänee ajan kulumisen niin vauhdilla. Päivän asujakaan ei ole tullut kuvailtua, kun töissä pidän ns. helppoja vaatteita eli tyyliin farkut ja joku t-paita. Kellon herättäessä aamulla 4.15 ei vaatteiden valinta jostain syystä tunnu kaikista tärkeimmältä asialta… Tämä viikko onkin sitten yövuoroja, tällä hetkellä tiedossa on ainakin ensi ja sitä seuraava yö.

Päivän asu 26.9.2009 Lauantaina sentään heitin päälleni muutakin kuin työvaattetta, tarkemmat tiedot asun osista tuttuun tapaan Flickrissä. Serkkuni K tuli isänsä ja veljensä kanssa viikonlopuksi kyläilemään, ja lauantaina vietettiin K:n kanssa joitakin tunteja kaupungilla. Käytiin mm. eläinkaupassa ihastelemassa suloisia pikkuelukoita, minkä seurauksena mulle iski jyrsijäkuume. Olisi niin ihana kasvattaa meidän perhettä parilla-kolmella gerbiilillä! Kulta vaan ei kauheasti innostu gerbuista, ennemmin kuulemma pitäisi hankkia kesyrottia. No, saa nähdä tuleeko tähän huusholliin vielä pitkään aikaan mitään eläimiä – vaikka olisihan se kiva, sillä taitaa olla jo kymmenen vuotta tai ylikin siitä kun mulla viimeksi oli jyrsijöitä lemmikkinä.

Viikonloppu tosiaan hujahti ihan huomaamatta, niinhän siinä yleensä käy kun on hyvää seuraa. Lauantain kaupunkireissun jälkeen ajettiin meille kotikotiin, illan ohjelmaan kuului saunomista ja grillailua. Mä kävin pari kertaa kastautumassa altaassakin, vesi oli jotain 12-asteista. Aika hrrrr, mutta viilensi mukavasti löylyjen lämmittämää kroppaa.

Uuteen kämppään aukesi nettiyhteys viime viikolla, on tämä 100 megan yhteys vaan niin nopea! Paljon kuvia sisältävät blogitkin lävähtävät näytölle että hups vain eikä esim. joidenkin päivitystiedostojen lataaminen vie kuin pienen hetken. Levylautasella on pyörinyt viime viikosta lähtien Viikatteen uusin, joka kuulostaa koko ajan vain paremmalta. Eikä luukuttamiselle näy loppua… Voi olisipa jo lokakuun kymmenes ja Viikatteen keikan aika! Suurimmiksi suosikeiksi lätyltä ovat nousseet Avoimen maan äärellä sekä nimikkoraita Kuu Kaakon Yllä, suosittelen kaikkia kuuntelemaan.

Viikate – Kuu Kaakon Yllä [2009]