Työkiireet sen kun jatkuvat ja koko ajan väsyttää. Huomisen sentään pidän vapaata varastolta, sen sijaan teen nettisivuhommia kotosalla. Seuraava varastovuoro tosin alkaa jo huomenna illalla, kun menen kymmeneksi yövuoroon. Viikonlopun pidän vapaata, sillä lempiserkkuni Kouvolasta tulee tänne pääsiäisen merkeissä. Edellisen kerran nähtiin viime syksynä, joten ihan mahtava päästä jälleen viettämään viikonloppua hyvässä seurassa.

Kahvipöytä

Keväisen aurinkoisesta kelistä ei ole viime aikoina ollut tietoakaan, harmaus jatkuu ties kuinka monennetta päivää peräkkäin. Jokohan huomenna aurinko uskaltaisi kurkata pilviverhon takaa? Muutenkin vetämätön olo, tuntuu vain pahemmalta ilman auringonvaloa. Positiivista tosin on se, että sade on saanut lähes kaiken lumen sulamaan!

Tämän postauksen kuvat otin lauantaina, kun oltiin lähisukulaisten joukossa äidin serkun perheen luona kahvittelemassa. Pöytä oli katettu koreaksi taloremontin kunniaksi, oli kyllä sekä herkullista naposteltavaa että upea talo. Mulla on parhaillaan sellainen sisustuskuume, että oksat pois… Voi kunpa saisi pian hommattua isomman asunnon ja laitettua sitä sellaiseksi kuin tahtoo! Alkaa hiljalleen hahmottua minkä näköinen koti olisi sellainen, jossa me kumpikin kullan kanssa viihdyttäisiin.

Vetoketjukoru

Mummi oli Lanzaroten lomallaan saanut idean vetoketjusta tehdystä korusta ja väkertänyt heti kotiin päästyään oman versionsa. Sisko ilmoitti heti, että hänelle saa myös tehdä vaikkapa synttärilahjaksi jonkun vastaavan korun, ja kyllä mullekin kelpaisi jonkun sortin vetoketjuhässäkkä. Ei ehkä mitään kovin massiivista OutsaPopin tyyliin, mutta jotain pientä kivaa ja mun tyylistä.

Kent – Röd [2009]