* Otsikon teille tarjosi Feline.

Havahduin eilen aamulla unimaailmasta siihen, kun postimies yritti epätoivoisesti tunkea jotain postiluukusta. Tajusin sentään unenpöpperöisenä mitä siellä todennäköisesti on, joten nousin salamannopeana ylös, aamutakki niskaan ja ovelle. Tilasin jokin aika sitten eBaysta muutamat kynsilakat, tuleepahan vähän vaihtelua kesäkynsien väritykseen. Ja aivan ihania sävyjä paketissa olikin! Onnistuneet ostokset kaiken kaikkiaan siis.

OPI Alice in Wonderland

OPIn suloista Alice in Wonderland -minilakkasettiä aloin metsästää heti siitä kuultuani, ja viimeistään Nanna Sofian hankittua eBaysta oman pakettinsa oli pakko laittaa tilaus menemään. Paketissa on siis kaksi hilelakkaa, sininen Absolutely Alice ja värikkäämpi Mad as a Hatter, sekä kaksi punaista normilakkaa, verenpunainen Thanks So Muchness! ja oranssiin vivahtava Off with her Red!. Sinisen hilelakan puteli oli valitettavasti hajonnut jossain vaiheessa ja korkkiosa oli kokonaan irti, mutta onneksi eBay-myyjä lupasi lähettää korvaavan pullon tulemaan postissa. Hintaa tällä neljän minilakan paketilla oli postikuluineen siinä 15 euron pintaan.

Four Leaf Clover

Selaillessani kyseisen myyjän valikoimaa päädyin klikkaamaan pakettiin mukaan vielä yhden China Glazen kynsilakan, sillä sen merkin lakat mulla on vielä testaamatta. Arvoin muutaman eri sävyn välillä ja lopulta valinta kohdistui jännän vihreään sävyyn Four Leaf Clover (joka todellisuudessa on hieman vihreämpää kuin kuvassa). Jos Essien Mint Candy Apple on minttujäätelö, niin Four Leaf Clover on ehdottomasti se kastike minttujätskin joukossa. Täytyy ehkä joskus testata lakkoja yhdessä jotenkin, tosin sitten saattaisi sormenpäistä tulla jo liian herkulliset. Normaalikokoinen CG:n lakka lisäsi paketin hintaa runsaalla 6 eurolla.

Uusista kynsilakoista uteliaana päätin sitten kokeilla kaikkia kerralla. Kun kerran uutuuslakkoja oli yhteensä viisi, niin kummankin käden jokainen sormi sai erivärisen lakkapinnan. Yllättävän kivalta näyttää, ainakin alkaa hymyilyttää kun katsoo käsiään. :) Nyt siirryn valmistautumaan iltaa varten, sillä tämän viikonlopun kruunaa ikilempparini Viikatteen keikka Klubilla. Toivottavasti soittavat monta suosikkibiisiä!

Viikate