Kävin siskon kanssa eilen viimeinkin tsekkaamassa Nina’sin pop up -liikkeen Linnankadulla sijaitsevassa Sisustuksen Koodissa. En ole koskaan vieraillut Nina’silla Helsingissä enkä jostain syystä myöskään Sisustuksen Koodissa, vaikka muuten on Turussa tullut hypittyä sisustuskaupoissa. Eihän mulla tietenkään ollut varaa Nina’sista mitään ostaa, lähinnä mielenkiinnosta halusin nähdä kalliimman hintaluokan tuotteita ihan livenä. Vaatepuolella mikään ei sykähdyttänyt erityisesti, mutta kengissä ja laukuissa – oi Miu Miu!

Nina's <3 Turku

Sitten joskus kun elämän- ja ennen kaikkea rahatilanne on sopiva, hankin ihan varmasti jonkun ihanan laukun Miu Miulta. Bow Bag on ollut haaveissa jo vuosia, kyseinen laukku näyttää upealta jopa haaleanroosana. Myös Miu Miun kengät ovat ihania, varsinkin tämän kevään lintu- ja kissakuoseissa. Lintukorot näyttivät luonnossa ehkä vieläkin hienommilta kuin kuvissa! Olivat muuten mun kokoa, en tosin uskaltanut lähteä kokeilemaan jos olisinkin rakastunut palavasti…

Miu Miu -kengät!

Merkkikenkiä ostaessani päätyisin todennäköisesti käytännöllisempään pariin, jotta hintavia popoja ihan oikeasti tulisi käytettyä. Kaikista eniten olen ihastellut näitä järjettömän ihania kenkiä, jotka taitavat olla Chloén A/W 2006 mallistosta. Uutena ei siis ainakaan enää saa, mutta ehkä joskus vielä löydän kyseiset kengät jostain vähän käytettyinä. Se vasta olisi rakkautta!

Mun Miu Miu -läähätysten jälkeen kierrettiin toki itse Sisustuksen Koodi myös, kun en tosiaan siellä ollut aikaisemmin käynyt. Kaikenlaista ihanaa sisustustavaraa, joista kelpuuttaisin monet kotiin sitten kun on isompi ja enemmän meidän näköisemme asunto. Block-valaisimen ainakin hommaan vielä joskus, ja jos oikein rikastutaan niin Yrjö Kukkapuron Karuselli olisi se kaikista mieluisin nojatuoli mun laiskanlinnaksi.

Teehetki

Kotiin päästyäni vaihdoin vain vaatteet (perhanan toista kertaa jalassa olevat GT:n raitasukkahousut hajosivat lähestulkoon atomeiksi!) ja lähdin Sansun luokse kyläilemään, nopeasti hujahtikin muutama tunti hyvässä seurassa. On se hyvä, että ystävätkin ovat yhtä puheliaita kuin itse olen – juttua riittää vaikka miten! Kotiin palasin vasta auringonlaskun aikaan, oli muuten uskomattoman upea auringonlasku. Taivas oli kuin tulessa ja palavaa taivasta vasten leijui silminnähtävästi alempana olevia pilvenhattaroita.

Sky's burning

Kamera ei ihan osannut tallentaa taivasta niin kuin silmät näkivät, mutta aika mahtavasti kuitenkin. Oonko muistanut tarpeeksi hehkuttaa, että rakastan uutta Nikoniani? ;)

The xx – xx [2009]