Tällä viikolla en ole tehnyt oikeastaan muuta kuin töitä: mainostoimistolla, jolle teen duunia kotoa käsin, on tässä kuussa pari isompaa sivustojulkaisua ja näperrettävää riittää. Onneksi sentään alan olla suhteellisen sinut järjestelmän (vanhemman version) kanssa. Varastollekin olisin mielinyt vuoroksi tai pariksi, mutta eipä taida tällä viikolla ehtiä. Paitsi lauantaina ehkä, jos tarjoavat vuoroa.

Olen mä sentään ehtinyt siivota, maanantai-illalla ennen Huippista. (Katson sitä, vaikka tämän kymmenennen kauden kilpailijoista suurimman osan saisi lähettää sinne mistä ovat tulleetkin. Onneksi se hitaalla käyvä blondi älysi lähteä menemään ihan itse.) Kulta auttoi pesemällä parvekelasit, jotka oli viimeksi pesty silloin kun vuosi sitten muutettiin. Hups. Ikkunat pesin alkukesästä, muistaakseni. Ja eilen käytiin alkuillasta Ikeassakin kullan kanssa! Kivaa kun kyseinen tavaratalo on nykyään lähellä, voi mennä sinne vain kiertelemään ja haaveilemaan sitten joskus hankittavan oman kodin sisustuksesta. Niin ja syömään lihapullat ranskalaisilla (aika siistiä kun vieläkin tulee täyteen lapsille tarkoitetusta viiden pullan annoksesta).

Ihastuin kovasti eräässä tyttöhuoneessa olevaan nurkkaukseen:

Ikeassa

Vasemmalla on siis kirjahylly, tuo pötkylä jonka päältä pikkuvalot roikkuvat. Jonkun vastaavan tapaisen lukunurkkauksen voisin itsekin haluta, vähemmällä krääsällä tosin. Kirjahylly, mukava tuoli ja hyvä lukuvalo olisivat loistava kombo nurkkaan. Vielä kun huone oli vinokattoisessa huoneessa… Oi että.

(Voitaisko me kiitos voittaa lotossa miljoonan tai pari, että saatais saman tien se ihkaoma koti? Tai vaikka parikin kotia.)

(Mutta jos vain yksi, niin puoli miljoonaakin riittäisi. Tai parisataa tuhatta.)

Cascada – Perfect Day [2007]