Törmäsin yhtenä päivänä työjuttujen sekamelskassa kuvaan, jonka nähtyäni en hetkeen pystynyt ajattelemaan mitään muuta. Mintunvihreät farkut, just sitä täydellistä mintunsävyä! Kuvan versiot ovat Dieselin, hintaa oletettavasti enemmän kuin tuollaisista ns. hetken huuma -farkuista viitsii maksaa. Olisikohan mikään edullisemman hintatason pulju innostunut väristä?

Harvoin innostun mistään kausijutuista, mutta minttufarkuissa olisi ainesta. Todennäköisesti jopa pidempäänkin ystävyyssuhteeseen, rakastanhan mä punaisia farkkujanikin edelleen syvästi. (Ne vaan eivät enää mahdu jalkaan. Toistaiseksi.)

Minttufarkut by Diesel

Saattaisi toki hyvinkin olla, että mintunvihreää sovittaessa jalkaan todellisuus iskisi vasten kasvoja eikä väri näyttäisikään yhtään niin hyvältä mun päällä kuin rimppakinttuisilla (no on ne muhun verrattuna sellaisia!) malleilla. Olisi silti mielenkiintoista kokeilla. Paljasta vatsaa en kyllä suostu näyttämään napapaitatyyliin, ne hetket tulevat edelleen kammottavina välähdyksinä mieleen vuosituhannen taitteesta. Kiitos mutta ei mulle kiitos.

(Kuva: denimology.com.)

Juanes – Mi Sangre [2004]