Apua, tajusin etten ole lainkaan kertonut mitään Felinen ja H:n yhteissynttäreistä! Viime viikon lauantaina huristelin siis äijelini kanssa Saloon kekkeröimään, illan teemana oli black & white kuten taisin jossain vaiheessa mainitakin. Mulla ei oikeastaan ollut minkäänlaista visiota asusta, joten aloin sitten vain sovittaa vaatekaapin sisältöä päälleni. Lopputuloksena syntyi ihan kelvollinen bileasu:

Päivän asu 16.4.2011

Vähän ehkä heioonjose14vee, mutta eikös sitä aina välillä saa hyvällä omallatunnolla näyttää runsaat kymmenen vuotta fyysistä ikäänsä nuoremmalta? ;) Päällä oli joululahjaksi saatu pääkallotoppi (2nd hand) sekä tyllihame ja neuletakki H&M Divided. Käsissä nahkaranneke (H&M men) ja ikivanhat muovihelmet kiedottuna rannekoruksi, sormuksina Kalevala Korun Karjaan sormus sekä Glitterin pääkallo. Hiuksissa oleva niittirusetti ja ehkä khuuleimmat sukkikset hetkeen ovat kumpikin Lindexiltä, sukkikset löysin alelaarista 1,5 eurolla. Jalkoihin heitin uudet Converset, kun en ollut yhtään nilkkurituulella. Laukkua tuossa ei pahemmin näy, mutta se oli äipän kätköistä nyysitty pieni musta nahkaveska.

Kaksivärinen tarjoilu

Neidit olivat kivasti saaneet tarjoilutkin mustavalkoiseksi, ja kun kinkkufetapiirakka ei väriskaalaan istunut niin sille oli sitten laitettu nenäliinasta naamiaisasu. :) Kakkua oli kahta erilaista, suhteellisen tujakkaa turkinpippurista lakritsikakkua ja lempeämpää kiivisalmiakkitäytekakkua. Herkullisia olivat kummatkin, naminam! Illan ohjelmaan kuului toki myös alkoholipitoisten juomien nautiskelu, juomat tosin eivät oikein tuohon väriteemaan menneet. Juotiin siis äkkiä pois. ;D

Sinne meni booli
Näin ne viimeiset boolinlirut saa kaikista kätevimmin!

Kuoharia laseihin
Väki vähenee ja pidot paranee, kuohuvaa kehiin siis. Gancia Asti ♥

Hali!
Synttärisankareista toinen puoliskonsa halauksessa.

Lakritsi Koskenkorva
Tätäkin karkkijuomaa maisteltiin – ja mulle kettuiltiin taas
kun join yhdestä pienestä shottilasista n. 10 kertaa…

Meikkausoperaatio

Puoliltaöin tarkistettiin kasvot ynnä muut kuntoon ja suunnattiin kaupungin yöhön. Taksin olisi saanut joskus sadan vuoden päästä, joten ei muuta kuin askeleet kohti keskustaa. Onneksi matka ei ollut mitenkään liian pitkä, vaan ennemminkin pieni kävelyreissu oli aika virkistävää. Baarissa jaksettiin olla ehkä parisen tuntia, kunnes aurajuustoinen yösapuska ja kyytimahdollisuus Felinen luokse voittivat.

Juhlaväsymys

Aamulla mä heräilin joskus puoli yhdentoista jälkeen, jaksoin sentään niin pitkään nukkua – säännölliset työajat ovat muuttaneet päivärytmini sellaiseksi että herään vapaapäivinäkin ekan kerran puoli kahdeksalta, tänäänkin nousin yhdeksältä kun en enää saanut unta. Päivän ohjelmassa oli löhöilyä ja superhuonoa leffaa, kunnes iltapäivällä lähdettiin hakemaan Salon parasta kebabia. Tarkoitus oli mennä jokirantaan syömään, mutta sinne päästyämme huomattiin ettei rasioissa ollutkaan haarukoita!

Naamio

Lopputulos oli se, että mies haki autosta jätskilusikan ja me tytöt koitettiin syödä annoksiamme sormin. Aika nopeasti luovutettiin ja mentiin takaisin Felinelle syömään – haarukoilla. Oli aivan järkyttävän hyvää settiä kyllä tuo Airinin kebab ranskalaisilla ja aurajuustokastikkeella! Tosin siitä haarukoiden puuttumisesta antaisin kyllä pienen miinuksen, jos annoksen ottaa mukaan niin saattaa hyvinkin olla ettei syömäpaikassa välttämättä ole haarukoita lähellä… Kysyisivät edes laitetaanko haarukka mukaan vaiko ei.

Kebab jäätelölusikalla

Siinäpä se. Nyt nostan takamukseni tästä koneen äärestä ja menen pakkailemaan, lähdetään viettämään pääsiäistä muille maille. Aivan ihanaa kyllä kun on tällainen neljän päivän vapaa, tässähän ehtii jo tehdä vaikka mitä. Aurinkoista ja tipunkeltaista pääsiäistä kaikille!

P.S. Tsekkaa myös Felinen sepustus aiheesta!

Apulanta – Eikä vielä ole edes ilta [2007]