Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään

Aamulla en yllättäen ollut yhtään nälkäinen, joten napostelin ainoastaan pienen kourallisen aniskarkkeja (jee mulla on noita vieläkin!) ja keitin pannullisen Luomu Päärynä SenCha -teetä. Töissä juon yleensä mustaa teetä, joten nyt oli pakko ottaa vapaapäivän kunniaksi vihreää. Iltapäivällä hypättiin autoon ja otettiin suunnaksi Tampere, tultiin tänne Akkikin ja perheen seuraksi pitkäperjantain viettoon. Ennen lähtöä söin eilistä nachohässäkkää ja autossa puputin yhden pääsiäismunan, ei muuten ollut se sellainen lakritsisuklaamuna yhtään niin hyvä kuin miltä kuulostaa. :/

Iltapala

Iltasyömiset hoituikin sitten Tampereella, P teki aivan mielettömän herkullisia pitsoja! Oon vieläkin ihan ähky, vaikka viimeisestä palasta on jo aikaa… Lisukkeena niin ikään superhyvää salaattia, jossa oli mm. tuoretta ananasta, saksanpähkinää sekä homejuustoa. Ah, ei vois parempaa olla! Pitsailun jälkeen ilta on jatkunut viinilasillisen ja Kinectin parissa, tuskin mitään tulee enää enempää syötyä.

Kinect

Nyt kutsuu sauna, huomiseen!