Muistaako joku kun viime kesänä esittelin kaikki kynsilakkani (enkä edes kysy kiinnostaako ketään)? Päätin ihan mielenkiinnosta tehdä tällaisen tilannekatsauksen, jotta näen miten monta uutta kynsilakkaputelia onkaan vuoden aikana tullut hankittua. Olen toki myös siivonnut kokoelmani, ts. kynnelle paakkuuntuvat vanhan lakat päätyivät askartelulaatikkoon – vielä kun ehtisi taas pitkästä aikaa askarrella jotain…

Anyhow, tällaiset tapaukset olen vuoden aikana haalinut vanhojen kynsilakkojen jatkoksi!

Uudet tulokkaat

  • H&M kynsilakan sävyssä Red hommasin, kun tarvitsin uuden punaisen lakan. Levittyy tasaisesti ja pysyy yllättävän hyvin, joskin isokokoista sutia on vähän hankala käyttää.
  • Max Factor Nail Finity minilakka sävy 549 Red Passion tuli kylkiäisenä ostaessani sarjan huulipunan ja huultenrajauskynän. Ovat todellakin oikein räväkänpunaisia kaikki kolme! Kynsilakan pysyvyys on kyllä aika surkea, tuppaa murenemaan kärjistä ennen kuin ehtii kissaa sanoa.
  • Mavalasta olen alkanut tykätä enemmän, varsinkin harmaa 217 New York on ihan mahtava sävy (samoin siskolta toisinaan lainattu hieman tummempi Minsk). 269 Deep Blue ja Baby Blue tulivat samassa paketissa, kolmantena siinä oli muistaakseni päällyslakka mutta sen annoin siskolle.
  • Lumene Quick & Chic sävy 64 Kevätkepponen on viime loppukesän alehankinta ja edelleen yksi ehdoton suosikkini. Toimii sekä kesällä että talvella!
  • Brittilästä tilatut e.l.f sävyt Mango Maddness ja White ovat ihan ok, jälkimmäisen sain tilauslahjaksi silloin kuninkaallisten häiden aikaan.
  • Beauty Line Cosmetics sävy nro 512 on tuliainen Kreikasta ja mätsää meidän autoon.
  • Rimmel Lasting finish on tuoksuva kynsilakka, vaaleankeltainen 058 Lemon Drop tuoksuu sitruunalta. Tuoksu säilyy kynsissä suunnilleen yhtä kauan kuin lakkaus nättinä.
  • Isadora Wonder nail on kynsilakkamerkeistä ehkä suosikkini, leveä mutta jämäkkä suti sopii mun käteen erinomaisesti ja lakka pysyy kynsissä hyvin. Ensin hankin vihreän sävyn 648 Go Green ja myöhemmin sävy 652 Gold Sparkles lopetti vihdoin täydellisen kultalakan etsinnän.

Hauska muuten, että uusia kynsilakkoja on tasan 12 kappaletta eli keskimäärin yksi per kuukausi. Tällä hetkellä kokoelmani on oikeastaan aika kattava, löytyy juuri niitä sävyjä joita useimmiten kaipaan. Ehkä jonkun kesälakan vielä voisi hankkia, mutta vain jos bongaan sellaisen värin joka houkuttelee jotenkin erityisesti. Joku kiva sininen voisi esimerkiksi sellainen tai mahdollisesti jokin helmiäissävy, mikäli koen sellaisen yhtään omanlaisekseni. Noh, tulee vastaan jos on tullakseen.

Nyt unohdan koneen pariksi päiväksi ja suuntaan kirkkaanvihreää Isadoraa kynsissäni maalle juhannuksen viettoon. Huomenna saadaan loistoseuraa Tampereelta, en malta odottaa että näen ihanan Akkikin perheineen – pääsiäisestä tuntuu olevan jo pieni ikuisuus. Rentouttavaa juhannusta kaikille!

Stella – Pelkääjän paikalla [2006]