Huh heijaa, mitä haipakkaa on taas ollut! Nautin parhaillaan elämäni ensimmäisestä palkallisesta lomasta, perjantaina oli ensimmäinen lomapäivä ja huomenna viimeinen. Loman lyhyyden korvaa laatu, viikonloppu nimittäin vietettiin mitä parhaimmassa laatuseurassa Tampereella. En jaksa lakata ihastelemasta kyseisen kaupungin kauneutta, siellä vain on jotenkin niin erilainen tunnelma kuin koti-Turussa.

Neiti hedelmälaatikossa
Neiti & hedelmälaatikko

Tämä postaus ei kuitenkaan käsittele sen enempää lomaa tai Tamperettakaan, niistä jatkan tarinointia myöhemmin. Sen sijaan isketään eetteriin pläjäys kissa-aiheista kuvamateriaalia elokuun alkupuolelta, kun olin kaverini M:n luona vaihtamassa kuulumisia teekupposen ääressä.

Lulu
Lulun utelias katse

Teehetki
Söpis teepannu

M:lla on yhteensä kuusi kissaa, joista osa on näkynyt täällä blogissa pariinkin otteeseen. Tai no oikeastaan vanhan blogin puolella jo, ainakin nuo kuvapostaukset mitä näin äkkiseltään tuli vastaan. Tavallaan hieman päivitystä kyseisen huushollin kissakuviin tämä siis.

Uuno
Uuno

Telkun takana

Tällä kertaa sain napattua muutaman hyvän kuvan myös Masista (alla) – kaveri on yleensä vähän ujo eikä ole tahtonut mun kameralle poseerata. Ilmeikäs tapaus kyllä, kun uskaltautui kerrankin tulla esittäytymään (ja jopa syliinkin!).

Masi
Masi

Näissä kuvissa esiintyy kuudesta karvatassusta neljä, Mini ja Kriimik vilahtelivat toki kameran edessä nekin mutta jäivät näköjään tästä kuvasatsista kokonaan pois. Tässä vanhassa kuvassa näkyvät kyllä, mikäli jäi kiinnostamaan miltä puuttuvat palaset näyttävät. :)

Uni-Uuno

M, korjaathan sitten jos menin sekaisin kissojen nimissä? Ei olisi ensimmäinen kerta… Nyt selaan läpi kuvat viimeisen neljän päivän ajalta, palataan astialle siis toivottavasti huomenissa seuraavan aiheen kera. Hyvät yöt!