Olen menneinä viikkoina tehnyt muutaman aivan loistohankinnan, jotka halusin esitellä myös täällä blogin puolella. Pari muutakin pikkujuttua itse asiassa olisi, mutta ne jääköön toiseen ajankohtaan kun en huomannut nyt käsitellä kuvia tähän postaukseen.

Satu Kallio Design

Ensimmäiseksi pari viikkoa sitten Superupeen VIP-avajaisissa tekemäni ostos, Satu Kallio Designin hiekanvärinen kainalolaukku. Huomasin laukun vasta pyörittyämme useamman tunnin liikkeessä enkä voi käsittää miten se ei aiemmin osunut silmään. Onneksi kukaan muukaan ei ollut huomannut sitä! Tai jos olisikin huomannut niin oli kuitenkin jättänyt veskan mun löydettäväksi.

Veska tarkemmin

Laukun väri näköjään vaihtelee kuvissa paljonkin, tuo alin kuva vastaa lähinnä todellista sävyä. Materiaali on päältä pehmeää nahkajäljitelmää ja vuori taas kermanvaaleaa puuvillasekoitetta, johon on tikattu kiemuroita ja koukeroita. Välissä on kerros vanua, joten veska on kestävä – ja ihanan pehmeä! Laukkua voi kantaa kainalossa tai sitten pitää kiinni noista renkuloista, itse tykkään ensin mainitusta tavasta. Tuo malli on siis nimeltään Stella, yllättävän paljon S-kokoiseksi määritelty pikkulaukku vetää tavaraa. Ja oikeastaan tuo toimii paremmin jos on vähän enemmän rompetta sisällä, muuten se tuntuu vähän lötköltä kantaa.

Satu Kallio Designin ihastuttavia laukkuja saa paitsi em. Superupeesta myös merkin omista verkkokaupoista Etsystä ja Madebystä.

Viikate: Kuutamo, kaiho & katkeruus

Levyhyllyyn sain vihdoin aikaiseksi hommata Viikatteen keväällä julkaiseman kokoelman Kuutamo, kaiho & katkeruus valokuvakirjaversiona. Samassa paketissa tuli myös Äxän limited edition t-paita kokoelman nimeä mukaillen. Olin jo aiemmin saanut kyseisen paidan Felineltä kun se sopi mun haballe paremmin, mun tilauksessa paita oli siis kokoa isompana ja siskokin sai vihdoin oman KKK-paitansa.

Nudie: Tight Long John
Uudet farkut in action: osa 1 ja osa 2. Lisää tulossa aivan taatusti!

Viimeisenä esittelyvuoron saa ehkä paras ostos hetkeen: täydellisesti istuvat farkut. Monesti olen katsellut Nudien farkkuja sillä silmällä niin blogeissa kuin kaupoissakin ja Natan skeittikuvat olivat se viimeinen niitti, että päätin viimeinkin uskaltautua kokeilemaan kyseisen merkin farkkuja. Ja sattui sitten niin loistavasti, että Skanssin Carlingsista löytyi pino Tight Long John -pökiä alepöydästä ja vieläpä farkkukokoelmaani ajatellen juurikin sopivassa värisävyssä.

Oli aika hurjaa vetäistä (lue: taistella) housut (helteistä hikisiin) jalkaan ja huomata, että nehän pihveli istuu just eikä melkein! Yleensä mulla jää farkut aina reisistä kiinni, siis ettei niitä meinaa saada aivan ylös asti edes kiskottua. Nämä Nudiet taas istuivat reisistä saman tien, pohkeet vähän teki tiukkaa mutta parin käyttökerran jälkeen nekin ovat löystyneet oikein passeleiksi. Ja farkkuekspertin ohjeiden mukaisesti urheilin päälleni sen verran pienen koon, etteivät farkut todellakaan ole lössähtäneet liikaa käytössä. Veikkaan näistä tulevan syksyn ja talven ehdottomia suosikkeja!

(Ekasta laukkukuvasta kiitos Desthealle ja viimeisestä pyllykuvasta kanssa-asujalle.)