Se on keltainen viikko jälleen: Hullut päivät ovat täällä.

En olisi sitä päivää uskonut koskaan näkeväni, mutta: eräänä aamuna olin kahtakymmentä vaille kahdeksan jonottamassa Stockan ovella. Muutamaa minuuttia ennen kahdeksaa havahduin katsomaan taakseni ja ei hyvää päivää, kaltaisiani sekopäitä oli vaikka kuinka paljon! Siinä kohtaa alkoi jo vähän naurattaa. Vaan kyllä hymyilytti sittenkin kun ovet aukenivat ja pääsin syöksymään 3. kerroksen sisustusosastolle etunenässä – sain sen mitä olin tullut hakemaan. Vieläpä kaksin kappalein suunnitellun kahden sijaan.

Kartell x 2

Pitkäaikainen sisustushaave on toteutunut, vihdoinkin. Alennus normaaliin verrattuna oli tässä diilissä sen verran hyvä, että kannatti olla heti aamusta kärppänä paikalla. Kuka arvaa mitä laatikoista löytyy? Fb-kaverit älkööt vastatko, ainakaan heti (paitsi jos olette missanneet tämän viikon status-päivitykseni).

Röyksopp – Melody A.M. [2001]