Viikonloppu meni ohi hups vaan, huomenna olisi taas aikainen herätys ja takaisin työpöydän ääreen. Väsymys on tällä hetkellä sitä tasoa, että parempi heittää kuvat kehiin ja painua sitten pehkuihin. Kai se on tämä vähentynyt valoisuus, joka niin väsyttää? Vaikka tänäänkin kyllä oli nätti aurinkoinen syyspäivä, ei vaan taida kroppa saada imettyä valoisuutta tarpeeksi itseensä.

Heijastus

Syyskuun viimeinen, perjantai. Sisko oli maisemissa ja tehtiin pikavisiitti Iskuun. Mulla olisi ollut -25% alekuponki käytettävänä esimerkiksi aiemmin katsomiini valaisimiin, mutta päädyin lopulta jättämään ne kauppaan. Kun ei tulevan makuuhuoneen sisustus ole vielä tarkasti selvillä niin en viitsinyt vielä panostaa. Ties vaikka muuttuisivat suunnitelmat matkan varrella.

Pannupitsa

Suunnattiin sitten vielä keskustaan ja käytiin Rossossa syömässä perhepannupitsa puoliksi. Ei tosin jaksettu kuin hippasen yli puolet, mutta kotona flunssainen avomieheni söi onnellisesti sen mitä me mukanamme tuotiin. Fantasiapitsamme täytteiksi valikoituivat muistaakseni pekoni, rucola ja aurajuusto – hyvää oli.

Siskosein
Rakas nykyään jyväskyläläinen siskosein ♥

Että sellainen perjantai-ilta oli se syyskuun viimeinen. Lokakuun olen ollut niin menossa tai niin väsynyt, ettei kuvamateriaalia tai mitään tapahtumiakaan ole ehtinyt paljoa kertyä, ehkäpä kohta saan blogattua itseni ajantasalle. Nyt hammaspesulle ja nukkumaan, öitä!